Nezvzkle chovani hry

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Osamnělý.Vlk, 28/2/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj
    Chcize zeptat pri hre se mi zacalo stavat, ze se boxiky, piradske bedny i odmeny za sestreleni NPC, pri objeveni posunou asi o 2 cm dolu.
    Je z toho houpavy pocit. ( ne zrovna prijemny )

A dalsi vec ze tu zlutou listu nano plaste mam umistenou uprostred ? - ( mezi zelenou a modrou )

A horsi vec - ze mi nepasuje pocet kuponu ke skoku ( udajne jich mam 10 )
    melo by jich byt ku asi 40 ?

Diky za odpoved Vlk

Naposledy upraveno: 28/2/15
  2. Spartakus

Spartakus User

To posouvání boxíků se mi stává také.

3. Je to preto aby sa dali v branach v rohu zbierat boxiky spod na jednej kope nasackovanych NPC.

4. Korben

Korben User

Osamnělý.Vlk Hra sa bude určite dolaďovať a pri testovaní , som nemal žiadny nepríjemný pocit. Tvoj zrakový vnem to môže ovplyvniť , ak máš veľký monitor a sedíš moc blízko. Zkús si sadnúť ďalej od monitora. :)
    V nanolište , nevidím najmenší problém, hru to neovplyvňuje.

Kupóny.
    Máš ich 10 a máš ich mať 40. Ako si na to prišiel ? Okrem toho , takýto problém musíš ohlásiť podrobnejšie. To znamená, že musíš uvádzať presné čísla , dátum , čas. Jednoducho všetko pri čom chyba nastane.

Inak jedna téma, jeden problém.

5. Hraji na notasu , mozna jde o zvyk. Cas ukaze.

Ke kuponum ke skoku : Zacatkem tydne jsem mel kolem 40 stoprocentne.
    A psat tu ze jich bylo 35 nebo 42 mozna 46 by ode mne nebylo fer. ale urcite ne jen 10 ? ?

Datum ? cas ? To si mam delat skriny vseho ? na dolozeni. vse sledovat ? Logdisky uridium raketay kredit proste vse.
    to neni realne.

6. Korben

Korben User

Nemusíš robiť nič. Ale napísať ze si niečo mal a teraz nemáš , bez nejakých údajov, tak nečakaj , že niekto bude na tvojom účte robiť inventúru. Je tam milión údajov a pracne to vyhľadávať nikto nebude. Tak že ak spozoruješ chybu , alebo stratu, tak musí byť okamžite nahlásená, aby sa mohlo všetko overiť. To čo si mal a teraz nemáš a ani nevieš presné čísla, nikto neoverí.

7. -trol32t3-

-trol32t3- User

bohužel stima boxama jeto pravda že se posouvaj a nejenom to ,při sbírání boxů semi při klikání este ktomu smrskávaj letouny,nikomu seto nezdálo ,prosím o viřešenií problému a děkuju.:):):)

8. Korben

Korben User

9. Prisel jsem na to v patek a dnes rano nahlasil. ?

10. Korben

Korben User

Nahlásil ? Čo si nahlásil ? Ja tu nič nevidím. To že ty si myslíš že si mal a teraz nemáš, nieje nahlásenie. Je ti napíšem že máš toľko , koľko si aj mal a nič ti nezmizlo.
    Uveríš mi ? Tak ako ty by si mohol chcieť konkrétny údaj, tak ho chcem aj ja. Ty si dokonca ani neudal ID. Jak správně přispívat na forum

11. ok uz nic. Dekuji za odpovedi. Uzavrete to .

12. Korben

Korben User

Ak na niečo prídeš, zaznamenaj si počet , dátum a čas. Potom sem vlož tieto údaje a svoje ID. Ak sa ja teraz pozrem do tvojich údajov, tak tam neuvidím nič iné ako to čo tam je. Neuvidím koľko si mal včera , alebo predvčerom, tento údaj nikde neostáva zaznamenaný.

Zodpovedané, uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.