nick pod kterym sem prihlasen

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem *RONIN*VRU, 8/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. *RONIN*VRU

*RONIN*VRU User

rad bych si znenil stary nick pod kterym sem na foru prihlasen
    z
    *RONIN*VRU na MaximusDecimusMeridi

coz je herni nick pod kterym hraji na cz2
    poradite?

2. Korben

Korben User

Nemožné. Nick na fóre sa nedá meniť.

3. Zaloz si lod s nickom aky potrebujes a prihlas sa s nim na forum. Predtym ale musis zmenit svoj nick na velkom ucte aby si si mohol zalozit iny s menom, ktory tam je teraz. Potom si o 2 dni zase vymen nicky na uctoch a na forum sa prihlasuj iba z toho noveho.
    Trosku zlozite, ale je to asi jedina moznost.

4. Belgam

Belgam Guest

C*H*U*L*I*G*Á*N dobra rada jak si nechat zabanovat ucty. Multiucty na foru hry jsou zakazane.

Kuchařík tohle ocenil(a).
  5. Belgam ale on bude pouzivat iba jeden, ten novy. Aj to je zle?

Predpokladam ze multiucet znamena pouzivanie dvoch sucasne a napriklad jednym pisat nieco a druhym pisat ake je to super co som napisal prvym uctom.
    Alebo ze druhy pouzivat ked ma prvy ban. Ale on by pouzival iba jeden.

6. Pokud nebude psat z obou, pak by to vadit nemelo. I ja pisu z novyho - ale u mne patri k aktivnimu uctu...
    Driv se zalozeni novyho uctu na foru doporucovalo jako reseni pro ty, co chteli na foru zmenit nick.

7. Belgam

Belgam Guest

A ted si predstav jak to bude na foru asi vypadat, kdyz kazdy kvuli nicku tohle zacne delat. Jsou taci co si zmeni nick nekolikrat behem mesice. Proste prispivat muzes na forum pouze z jednoho uctu. Kontrola je ted jednoducha.

8. No to by se mi chtelo porad delat novy ucty teda :D Ti lidi sou divni :D Stejne jejich puvodni ucet najdete :D

RONIN - mas moznost si nick vlozit do podpisu, jako to delaji skoro vsichni, kdo chteji, aby se vedelo s kym si vlastne pisi :)

//EDIT: Belgame, prosimte, jak je to s kopirovanim nicku mezi servery? Koukala jsem ze je mozny mit stejny nick na dvou ruznych uctech a serverech.. Driv to neslo, ono se neco menilo, nevis?

9. Belgam

Belgam Guest

Myslis herni nick? Spravne by to nemelo jit.

Little_Tali tohle ocenil(a).
  10. Aha. No, lze to, ale mozna ze u testaku je to trochu specificky. Kazdopadne dik, jsem klidnejsi.

11. |Oromë|

|Oromë| User

Little_Tali Sice na prvy pohlad moze ist o rovnaky nick, no staci aby tam hrac vlozil jeden neviditelny znak a nie je problem.

12. Oromë oba ucty jsou moje, takze vim, ze jde o stejny nick :) no je to jedno, pokud to nejde bezne ve hre, testak je jinej :)

13. |Oromë|

|Oromë| User

Little_Tali Tak staci jednoduchy test a vyskusat premenovat ucet na live serveri. ;)

Na testaku tusim aj ja mam moj stary nick co uz existuje inde.

Little_Tali tohle ocenil(a).
  14. Jj, o to mi slo, aby si nekdo nedal jinde treba nick co ja mam tady. Ze to nejde jsem potrebovala slyset, dekuju :)

15. Môžem sa spítať ako zmením svoje prihlasovacie meno do hry ? či sa to vôbec dá ? lebo dá sa m zmeniť ba to v profile pilota ale ja potrebujem to čo zadávam ako login a heslo. Dakujem za odpoveď

16. =Marvin=

=Marvin= Guest

Přihlašovací jméno se nedá změnit. Pouze to herní, které se mění v profilu pilota.

17. =Marvin=

=Marvin= Guest

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.