Oznámení NICK(skrytá reklama)

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem *-_IInka_-*, 8/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravím, tento hráč má v jméně skrytou reklamu : •●¤GΙÄИT¤●•
    Doufám, že se to potrestá protože bych takhle mohla lítat například s nickem ''Acer', Alza, Samsung, Author atd...

Server : CZ 1

2. Joe455

Joe455 User

Tohle se mi zdá jako hloupost. Chápu že je to značka, ale už jsem viděl letat hráče s nickem Ghost, také ho obviníš ? Použivá značku kola, tak samo jako Giant.Jinak je to jen anglické slovo.

3. |Oromë|

|Oromë| User

*-_IInka_-* Lenze v prvom rade je to obycajne anglicke slovo, existuje milion podobnych znaciek, ktore reprezentuju anglicke slova a trestat toto je hlupost.

Nemozes to porovnavat napr. s Alzou alebo Samsungom, tieto slova boli vytvorene len ako znacka a niesu v slovnej zasobe.

4. Sentiero

Sentiero User

*-_IInka_-* nemyslím si, že by zrovna za tohle by měl být dotyčný hráč trestaný. Já třeba ani nevím, že nějaká taková značka existuje, možná to neví ani on a svůj nick myslel jen ve významu českého překladu. Byla by blbost, tohle trestat.

A nemůžeš srovnávat značky Samsung nebo Alza protože ty byly vytvořeny za jasným účelem. Nijak se nepřekládají a mají význam pouze jeden a to název dané společnosti.

Naposledy upraveno: 8/7/15
  5. =Marvin=

=Marvin= Guest

*-_IInka_-* a jaky presne problem mas s timto hracem? ;) Trestat za toto je hloupost, jak ti to uz psali spoluhraci. Pokud nevis co to slovo z nicku znamena, hod si ho do prekladace a uvidis ze je to normalni anglicke slovo.

6. V tom případě může dělat reklamu každej :)).. To mi stačí můžete to zavřít :-D

7. =Marvin=

=Marvin= Guest

*-_IInka_-* ne, nemuze. Cti prosim co se pise a nevykladej si text po svem.
    Reklama by byla kdyby byl jako nick pouzito jmeno firmy ktere bylo vytvoreno specialne pro danou firmu. Napr. zminovany samsung, acer, nokia.. Tato slova maji jediny vyznam, reprezentuji firmu.
    Oproti tomu jsou opet zminovane firmy jako Author, Giant, Fischer.. Tady byly jako nazvy danych spolecnosti zvoleny obecna a v anglictine pomerne bezne pouzivana slova- Author->v prekladu substantivum Autor; Giant-> sub. Obr, ci adjektivum Obri; Fisher->vlastni jmeno, pripadne angl. rybar.. Jsou to mnohovyznamova slova, a je hloupost za ne trestat jako za reklamu.
    Spis mi to prislo jako bys mela s danym hracem nejaky osobni problem a ted se mu snazis nejak uskodit. Omlouvam se pokud se pletu. ;)

-xghost- tohle ocenil(a).
  8. Kubino

Kubino Guest

Toto naozaj nie je porušenie pravidiel, to ako keby si da niekto Shark ... Zviera a elektro ... Autorku poprosim neškodiť druhým ak nechce aby bolo škodené jej :)

9. PaiMei

PaiMei User

*-_IInka_-* podle tvé logiky bych dělal svým nickem reklamu jednomu filmu jednoho filmového studia. Nic bych si z toho opravdu nedělal. Na CZ3 jsem viděl jiné nicky, třeba název firmy i s obligátním s.r.o. a nevím, že by to někoho pohoršovalo :D .

10. =Marvin=

=Marvin= Guest

Autor už se více neozval, pro neaktuálnost uzavírám.
    LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.