Notebook

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ™»∑xpert«™, 2/2/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý deň,
    chcel by som sa spýtať že či mi pojde na tejto mašine plynulo DO : https://www.ediscomp.sk/acer-aspire-e15-e5-572g-728n-i7-4712mq-2-30ghz-8gb-1tb-8gb-ssd-15-6-fhd-matny-dvdrw-nv840m-2g-win8-1-cierny-2r-173846.html
    Ďakujem za odpoveď.

2. =Marvin=

=Marvin= Guest

™»∑xpert«™ link jsem ti upravil, je zakazane vkladat aktivni odkazy na externi stranky.
    Jinak myslim ze na tom hru v pohode rozjedes, mam ntb s horsimi parametry a hra jede v pohode. Dulezite je udrzovat jej v dobrem stavu, pravidelnym cistenim, aktualizacemi atd.

3. Okej díky len to som chcel vedieť ;)

4. Osobně NTB nejenom čistím CCleanerem, ale i vysávám prach a když pod něj hodíš chladící podložku ze 4 větráky, uvidíš taky rozdíl :D.

5. Kubino

Kubino Guest

Toto je fórum na podporu hry Darkorbit nie poradňa ohľadom NTB, na to máš plný internet (blogy, fóra o PC). Aby si však nepovedal, že som zlý, poviem ti, že na DO ti to bude stačiť pretože hra ide aj na podstatne horších zariadeniach ;)

Len sa nenamotaj na tie čísla, napr. Grafická sa tvári na viac ako je, architektúra Maxwell a 64 bitová zbernica, takže nečakaj zázraky. Čo sa týka ale DO s FPS problém po stránke PC nebude, teda ak bude stabilné pripojenie.

Ešte nejaké otázky k téme?

6. loputa97

loputa97 User

Myslím, že by nebylo od věci povypínat pár funkcí v nastavení, nikdy je nebudeš potřebovat všechny (už vůbec ne naráz) a počítač to uvítá, jinak tu už asi všechno bylo řečeno ...
    Hlavní je, jak si zařídíš ntb a účet, jak výkonný ntb máš je podle mě věc druhá :)

7. =Marvin=

=Marvin= Guest

loputa97, podivej na datum kdy bylo tema zalozeno ;) Autor se uz neozval, povazuji za zodpovezeno, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.