Nová Galakticka brana?

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by ••†GHØSTΣR†••, Mar 16, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Zdravím. Nenašiel som na forku nič čo by mi napovedalo čo robi "Y3" v galaktických bránach, bude to nová vrána? alebo čo to vlastne je? Ďakujem za odpoveď :)
    https://prntscr.com/is4f7q

2. -baghira2-

-baghira2- User

vrána je po latinsky Corvus corone cornix [​IMG] :D

Y3 byla narozeninová galaktická brána výlučne v roku 2009 Zde je video:
    Na http://darkorbit.wikia.com/wiki/Birthday_Gate je o tom kratučká zmienka. Dúfam, že ten odkaz nebude až tak veľmi vadiť.

Last edited: Mar 16, 2018
    Cruenta†Ultionem likes this.
  3. Aha okej ďakujem :D všimol som si ju tam až teraz :D neviem ako dlho tam je xD je možne že daju tu bránu ešte raz? alebo niečo s ňou spravia?

4. -baghira2-

-baghira2- User

Ak hľadáš bránu Y4. Aj tá už byla.

Byla to narozeninová brána, pouze za rok 2010.

V roku 2011 to byla Y5 a v roku 2012 Y6.
    Kdyby chtěli dát podobnou bránu, musela by to být Y7.

Cruenta†Ultionem likes this.
  5. Ale prečo je Y3 teraz v "Síň slávy" keď bola v roku 2009???

6. -baghira2-

-baghira2- User

To již s plnou vážnosti, fakt nechápu. Asi pozostatek z té doby. Zrejmě jí zapomněli ze síně slávy vyjmout.

7. =Marvin=

=Marvin= User

Nejspíše to bude chyba že to ukazuje staré žebříčky, tedy alespoň na těch serverech, které už v té době byly v provozu. Servery které byly založeny později, mají tento žebříček prázdný. I to nasvědčuje že to nemá spojitost s novou bránou, ale s bránou z akce před x lety, pravděpodobně narozeninovkou z roku 2009.

8. Arya

Arya User

Autor se už neozval, zřejmě už ví vše, co potřeboval. Případné další dotazy k branám, zde: Diskuze- galaktické brány.

-baghira2- likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.