Nové forum

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem LukTok, 6/12/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
?

Líbí se vám nové forum?

1. Ano, je přehledné

28.4%
  2. Ne, nevyznám se tady

71.6%
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. VyVíteKdo

VyVíteKdo User

Čolku, no ty s tou květinou f kfětináči, musíš pořád písákovat a odesílat posty. Pak tě to neodhlasákuje.

2. LukTok

LukTok User

Já problémy s přihlašováním nemám - zatím... Tak snad to takhle taky zůstane :) jinak "pinsip"e, pokud to není zakázané, tak tady máš odkaz na staré forum: http://cs.board.bigpoint.com/darkorbit/index.php

Radši si ho ulož... :)

3. Sentiero

Sentiero User

Ahojky
    já bych ráda hlasovala pro obě možnosti -forum se mi líbí,ale protože jsem tu poprvé tak se tu nevyznám.:D
    Ale je to jen otázka zvyku,za pár týdnu to nikomu nepřijde..

Dobrý je,že jsou všechna forá na jednom místě.

A zajímalo by mě,jestli je tu někde seznam hodností,nebo je to pořád stejný ?

4. »vojta«

»vojta« User

čolku, cermizy, vždyť není problém se dostat na fórum přes mobil, stačí jen zadat link, třeba pro český fórum https://board-cs.darkorbit.com//categories/czech.41/ a jste tam. dostat se sem dá i jinak než přes hru. pokud je moc složitý zadávat opakovaně tenhle link, tak si ho jednoduše ulož do prohlížeče, to by měl zvládnout i ten na mobilu ;)

mimochodem, našel jste někdo někde možnost vytvořit, nebo upravit podpis? :)

5. LukTok

LukTok User

6. Zafod

Zafod User

Akorát pokud smažeš historii (aktivní přihlášení), tak tě to odhlásí. Přihlásit se pak můžeš jen přes hru. Bohužel...

Sentiero: klikni Trofeje

7. LukTok

LukTok User

a Zafe..., jen poku to dobře chápu..., trofeje = počet příspěvků?

8. »vojta«

»vojta« User

zafode, tam je několik možností u 30, několik možností u 50 atp. to jako při dosažení 30 si můžu vybrat jednu z třinácti možností a měnit ji?

9. Sentiero

Sentiero User

Zafod: a nějáká legenda by k tomu byla? :D
    je tam 4x stejný číslo ale jiná hodnost..

10. Zafod

Zafod User

Zdá se že ano, jen mě matou ty stejná čísla. Pokud si budu moci vybrat, vyberu si Rádoby autor (až budu mít 30) :D.

Jsem tu dnes taky poprvé, škemral jsem, ale nikdo mě sem dřív pustit nechtěl :D. Sice jsem už zkoušel toto fórum na Pirate Storm, kde bylo zavedeno dřív, ale moc to nepomohlo :D.

Edit: ale tedy musím říci že citace je zde promakaná, nezobrazuje ji to celou, až po rozkliknutí, chválím.

Naposledy upraveno: 6/12/13
  11. Sentiero

Sentiero User

Zafod: To mě ale těší,že jsi stejný zelenáč jako my smrtelnící..tfuj to jsem ale škodolibá :D

No nic počkáme,třeba modi teď něco sepisujou

12. Zafod

Zafod User

Je to jasný, kdo dosáhne 30 první tak to odzkouší a dá vědět :D.

Já se chci prozatím dostat sem: Nejvíce ocenění, Další neskromný plán je sesadit Belgama z tohodle postu na druhou příčku:
    a na první dosadit Zafůdka. To bude ale otročina :D.

sтяapo tohle ocenil(a).
  13. Ölümek

Ölümek User

Co to jsou ty ocenění a za co? :D

14. LukTok

LukTok User

ocenění získáš, že ti někdo ocení příspěvek (stejný princip jako na "facebook"u, se mi zdá).

15. Zafod

Zafod User

1) je za ocenění postu
    2) je počet postů

Doufám že je můj výklad správný.

_romule_ a sтяapo tohle ocenili.
  16. Belgam

Belgam Guest

Zafod to aby jsi zacal neco psat. ;)

»vojta« a LukTok tohle ocenili.
  17. LukTok

LukTok User

Tak pojďme lidi, jdeme oceňovat komentáře... :D samozřejmě jen pro zjištění, jak co funguje ;) :D

18. Zafod

Zafod User

Belgi jsem začal, ale mi to pořád zamykáte. Klíče už mám jen padělané a co jste vyměnili zámky, nejdou.

Btw: na staré fórum jde stále do jistých sekcí psát. Např sem: Diskuze k oficiálním oznámením. když mi půjčíš klíče, tak ti ty témata pozamykám, slibuji že si od nich kopie neudělám :D.

_romule_ tohle ocenil(a).
  19. Fórum vizerá pekne, akurát v tom mám trošku zmätok :D Áchch pre takeho posthuntera ako som ja, tích 1158 postov je skoda :D Inák.. zdá sa mi to, alebo keď dám hore "Nové príspevky" tak mi tam vyhadzuje príspevky všetkých fór nie len nášho? :D
    RIP Zakumi☻ :DDDD

20. LukTok

LukTok User

Zafode..., nabij si klávesnici, neboť tě vyzývám na spam-battle na starém foře :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.