Nové forum

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem LukTok, 6/12/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
?

Líbí se vám nové forum?

1. Ano, je přehledné

28.4%
  2. Ne, nevyznám se tady

71.6%
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. [†Marquez†] Nic ti přece nebrání chodit na staré fórum, stále tam můžeš jen už nic nenapíšeš.

Jinak bible tu je stačí hledat...na hodinu to opravdu není, max 5. minut stačí používat selský rozum.

Časté dotazy ke hře, sekce popisy/glosař a tam si najdeš bibli.

2. na staré forum se dostanu jak?

3. Korben

Korben User

4. [†Marquez†] na staré fórum se dostaneš normálně přes tento odkaz cs.board.bigpoint.com/darkorbit

5. Ölümek

Ölümek User

Takež na starém foru již nejde přispívat, je to tak? :)

6. Ne nelze, můžeme se pouze koukat :(.

7. Belgam

Belgam Guest

8. TaunWe

TaunWe User

Všetko sa časom utrasie páni, tak aj toto nové fórum. Aj keď je to pre mňa pohroma ako pre Vás, ale trpezlivosť ruže prináša.

9. Logan

Logan User

Vsetko potrebne najdes tu:
    Popisy/glosář

Inac staci sa tu trocha zorientovat a bude to ok, stare forum sa uz urcite nevrati

10. »vojta«

»vojta« User

belgame, tak to si radsi prectu znova VOP :) jinak diky za odpoved.

11. [†Marquez†]..Forum je dobre stačí se jen rozkoukat :) Já to nejprve vše prozkoumal a ted vím hned kde co je a přehledné je to dost :)

12. Staré forum mi přišlo přehlednější, ale tak padlo to tu už několikrát. Je to jen o zvyku :)

13. Kérberos

Kérberos User

Nene, musím říct, že je to tu přehlednější. Ale mám obavu aby to nedopadlo jako to staré nepřehledně fórum. Když budou TM více mazat.....:) bude to fajn:rolleyes:

14. staré forum bolo aj tak najlepšie

15. Korben

Korben User

Nebiros³³=VSA= aj pre toto fórum platí že užívateľ môže mať veľkosť userbaru max 468 x 60 px. Tak že si svoj podpis odstráň.

16. Omlouvám se jestli už se to tu někde psalo, je možné nějak vytvořit takovýto odkaz jinak než přes 'Editor BB kódů'?

17. Logan

Logan User

❦Čοlεκ❧ pokial viem tak nie, ale tiez sa tu este len orientujem :cool:

18. Na tomto fóru oceňuji že při kopírování odkazů na je stačí označit a přetáhnout do editoru, nebo pomoci ctrl+c a jsou plně funkční, zkouška: Logan .. :) Ale není to to co hledám.. Kdyby jste na to někdo přišel, prosím napište mi jak :)

19. Bože to je ale zmätok,vôbec neviem kam a z kade až sa mi točí hlava.. . Nemyslím si,že to nebol vhodný nápad niečo meniť. Ja len dúfam že po ohlasoch hráčov sa to zmení a vrátia forum do pôvodného stavu..... :confused:

20. Belgam

Belgam Guest

Aθηνa*SK stare forum zu se nevrati, takze je zbytecne cekat ze ano.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.