Nové forum

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem LukTok, 6/12/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
?

Líbí se vám nové forum?

1. Ano, je přehledné

28.4%
  2. Ne, nevyznám se tady

71.6%
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. LukTok

LukTok User

Pěkný, o tom jsem nevěděl :) tak tedy to ještě nechme.

Jo, a nevíš, jestli je tu už ta možnost nastavit si počet příspěvků na stránku? 20 postů se mi zdá moc, když se jedná o dlouhé texty, apd. Takhle by byla lepší orientace, víš jak.

2. Zafod

Zafod User

Nikde jsem něco takového nenašel Luky.

Vylepšení tl. Nové příspěvky chválím.

Edit: abych nepřechválil, tak tedy některé nové příspěvky mi to sice zobrazí, ale i pes to najdu nepřečtená vlákna, které mi toto tl. nezobrazí. Kde dělám chybu?

Zatím jsem zjistil že mi to nezobrazilo příspěvky v těchto sekcích:

Obecné dotazy
    Diskuzní koutek
    Aktualizace a nápady

Fóra jsou sledovaná.

Naposledy upraveno: 14/2/14
  3. LukTok

LukTok User

Když jsem nyní klikl na nové příspěvky, zobrazilo se mi:

Nové příspěvky
    Nejsou k dispozici žádné nepřečtené příspěvky. Místo toho můžeš zobrazit všechny nejnovější příspěvky.

Po kliknutí na "zobrazit všechny nejnovější příspěvky" se mi zobrazilo vše (tj. diskuze, obecné dotazy, tech. dotazy, apd.). Zatím se mi zdá, že to funguje. Ale když se díváš na tu stránku, neaktualizuje se, je možné, že až po tvém zobrazení té stránky někdo někam něco napsal, takže jsi to mohl přehlédnout :)

4. Zafod

Zafod User

Mno, pokud funguje, tak trochu jinak. Zdá se, že za nové příspěvky (přesněji zobrazit všechny nejnovější příspěvky) jsou považovány pouze dnešní příspěvky. Nikoliv včerejší (ač nejsou staré ani 24 hodin).

5. =Marvin=

=Marvin= Guest

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.