nové lodě

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem small-fighter, 17/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. SuNNy1475

SuNNy1475 User

Tak ale vidíš že som o tej lodičke neklamal :)

2. Korbene kazdopadne ti dekuju za slova chvaly ten phoenix na tom videjku jsem ja :) bylo to jen ze srandy ten pjoenix toho vydrzi dost ale jakmile te nekdo veme pod motylem tak umres uz jen proto ze ta lod ma stasne male hp i s profilem pilota :)

SuNNy1475 tohle ocenil(a).
  3. PaiMei

PaiMei User

Korbene, tohle není moc fér, když trávím posledních zhruba 10 dní v UBA, kde na tyto hráče narážím. Na mapách skoro nejsem. Ale hádat se s tebou nebudu.

4. Korben

Korben User

PaiMei, Práve preto som ťa požiadal o výpis.Nechcem sa ti kvôli tomu zbytočne hrabať v denníku. Ja ťa žiadnym spôsobom nechcem zhadzovať a ani sa nechcem hádať. Mohol si si všimnúť že som napísal, že táto vynovená lodička, dokáže v rukách elitného hráča, urobiť peknú paseku. Tu som hodil len to, čo si zostrelil na mape svojho serveru.;)

Little_Tali tohle ocenil(a).
  5. PaiMei

PaiMei User

To co jsi psal výše, se zaměřením je problém, to je výhoda defcoma. Ještě jsem vyzkoušel pár vs a není to na pravidelné sestřelování elitních pilotů.
    Omlouvám se Korbene, ale výpis sem dávat nebudu. Jenom v UBA jsem měl přes 600 duelů, to určitě pochopíš, ten čas tomu věnovat nechci. Zároveň se omlouvám za částečnou dezinformaci, ono to bylo lehce v nadsázce, ale chápu, že některé hráče to může ovlivnit a oni pak získají pocit, že jde o super loď. Prosím vás, není tomu tak :D.
    Ale abych to uzavřel:
    Na pravidelné lovení je to pro elitního hráče jako sranda nálet spíše na farmící hráče, na stanice za podpory týmu. Dokonce i část speciálních úkolů jsem dělal na defcomu a z legrace jsem si dal i pár cubikonů. Na lovení full hráčů (a teď čím rozumíme full hráče, pro mě 10 letounů, havoc, hercules) to dlouhodobě opravdu není.

Spartakus tohle ocenil(a).
  6. Takže, já jsem si defcom ani yamato nekoupil, jsem věrný svému nostromu :), ale celkem nesouhlasím s některými názori, že tyto lodě nemají proti full hráčům šanci, ano většinou vás puknou, ale zabít je můžete :) zde přikládám trošku starší videa s nostromem(+-dnešní defcom) a liberadorem. Ano hodněkrát pochcípáte, ale zabíjet se s tou lodí dá i třeba takový uberkrystalon(s menší dopomocí teda :D)

7. at hledam jak hledam tak yamato a defcom uz nejsou ke koupi :-( ja ze si je oba koupim a ono prd nevite nekdo zda-li budou jeste ke koupi ?

8. |Oromë|

|Oromë| User

»»»¯¯¯VДŁĐłИ¯¯¯««« Boli dostupne len pocas UBA expo, uz som to tu niekde pisal. Urcite budu znova v obchode, taketo ponuky sa vzdy opakuju, bohuzial nikto nevie kedy to bude, musis sledovat hru.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.