Novy klient

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem °¤ßuRtOn¤°, 26/2/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Korben

Korben User

M*A*S*H-_-SVK1 Omyl kamarát,nie som tu pre teba a ani preto aby som tu niekomu poklonkoval. Sme tu preto, aby sme spravovali fórum, aby sme obnovovali FAQ, prípadne aby sme poradili hráčom, no sme tu aj preto, aby sme dohliadali nad dodržiavaním poriadku na fóre a aj preto aby sme mohli nahlásiť problémy ktoré sa vyskytnú v hre a ktoré hráči nahlásia, ale aj to hlásenie má svoje pravidlá. Ten kto to neakceptuje, tak má smolu a neakceptujem ho ani ja a ani žiadny moderátor.

Ja som tak isto hráč ako aj ty , tak isto hrám hru ako ktorýkoľvek hráč. Tak isto mávam problémy v hre, no na problémy sa pozerám triezvo a dokážem rozlíšiť problémy v sieti, v PC alebo problémy u BP. Je v to neskutočný rozdiel.
    Vždy, opakujem VŽDY sa budem správať ku každému hráčovi tak, ako sa ten hráč správa ku mne. Nikdy som nikomu nepoklonkoval a nikdy ani poklonkovať nebudem.
    Kto nieje ochotný spolupráce, tak ako nebol ochotný hráč ktorého sa môj príspevok týkal , tak nech nečaká že sa začnem pred ním plaziť a že budem niekoho prosiť , aby urobil nejaké testy.
    Toto nie páni, kto nemá záujem o to aby sa bližšie špecifikoval vznik problému, tak bohužiaľ , ja si preto žily trhať nebudem.

Prečítaj si znova svoju prvú vetu a skús aj viac krát po sebe a až do vtedy , kým nepochopíš akú hlúposť si napísal.

Vlož mi sem jediný príspevok, kde v prípade chyby u BP sme tvrdili že chyba je u hráčov. Chcem len jediný príspevok a aj odkaz na daný príspevok a nič čo by bolo vytrhnuté z kontextu.

2. Nevim co se tu do adminu porad navazite,je tu nekolikero temat kde hraci meli nejaky problem ve hre a kde byli pozadani o dodani testu aby se problem mohl nejak resit a kdyz se podivate do"Ohlašování technických problémů ve hře ",tak kolik zvas tam prispelo pro zlepseni hry. Na to,ze forum slouzi pro celou komunitu cz a sk tak jsou tam zbydou dve stranky. Tak si pak nestezujte.

3. Korben a vidis zasa si to nepochopil co som ti pisal. 1: Nik nechce aby si sa niekomu poklonkoval, len sa trochu slusne spraval, nik sa nad teba nepovysuje tak sa laskavo ani ty nepovysuj nad druhych. To ze si tu adminom neznamena, ze sa mozes spravat povysenecky. 90% tvojich odpovedi hracom na fore boli neadekvatne tvojmu postaveniu a "vedomostiam" k vzniknutym problemom. 2:Neviem teda, ked ty ako admin na fore tu nie si pre hracov, tak potom na co si tu? Len aby si si mohol svoje male ego zvysovat? 3: Nie vsetci sme IT pracovnici aby sme ti specifikovali problemy odborne. Kazdy sa ti snazil popisat problem ako vedel a myslel si, ze to ako clovek vies pochopit. 4: Ked sa viacerym hracom seka hra, laguje, neda sa portnut, prepnut konfiguracia a ine problemy v jednom case tak asi nie je problem v mojom pripojeni a ani v mojom compe. Ked hras tuto hru ako pises tak sam vidis ze to nejde tak akoby malo ist. A preco po urcitych hracoch sa neda strielat aj ked oni po tebe smelo strielaju. Snad pochopis tieto slova ako inteligenty dospely clovek a nie ako nejaky nedonoseny pubertiak ktory ma tuto dolezitu funkciu iba na zvysenie svojej prestize

4. Korben

Korben User

To prečo som tu , som napísal a očividne si to vôbec nečítal.
    1. Správam sa ku každému tak, ako sa správa daný človek správa ku mne a nad nikým sa nepovyšujem. Mám na fóre svoje práva a svoje povinnosti a ak po niekom niečo požadujem, ak niekoho upozorňujem, tak to neznamená, že sa povyšujem. A teraz požadujem aby si mi sem vložil moje príspevky , v ktorých sa povyšujem, ktoré sú neadekvátne.
    2. To na čo som na fóre, som písal v príspevku, ktorý si nečítal , ale len citoval.
      Ego mám úplne v poriadku a nepotrebujem si nič dokazovať a tvoju narážku beriem ako osobnú urážku.

3. Nie som IT pracovník, ale snažím sa tomu porozumieť a pre hráčov sme vypracovali podrobný postup na nahlasovanie problémov, ALE je tu jedno veľké ALE. Hráči totiž odmietajú spoluprácu, odmietajú vypracovať dané hlásenie. Konkrétne hráč Miho to odmietol úplne a absolútne neakceptuje možnosť vzniku problémov inde ako u BP. Máme sa preto trhať ? Máme preto hráčov prosiť na kolenách ? Nehnevaj sa na mna , ale v žiadnom prípade nemienime nikoho nútiť niečo také robiť. Nechceš ? Tak nerob , kľudne si čakaj kým ti hra pôjde.
      Ja som tiež hráč a viem presne ako hráči uvažujú , ako hráči každý problém a bez uváženia pripisujú BP a ako vznikajú rôzne fámy. Jednoducho, kto nemieni spolupracovať, my ho nútiť nebudeme. Buď budú hráči akceptovať požiadavky na hlásenie problémov, alebo nemôžeme slúžiť. Ten kto má záujem o nahlásenie problému a nevie ako na to, tak mu tu bez problémov poradíme, ale hlavný záujem musí mať hráč.
    4. No vidíš a toto je presne ten problém, " keď všetkým hráčom". Koľko tých hráčov prišlo na fórum a urobilo test, na to aby sa rýchlejšie zistili príčiny problému ? Dvaja ? Traja ? Ani od teba som tam príspevok nevidel. Ako som už neraz písal, kecanie ide super, ale niečo urobiť, tak to ani za nič. Radšej tu napíšete plno zbytočných príspevkov a budete obkecávať a argumentovať miliónom nezmyselných argumentov , ale urobiť jeden test , neurobí ani jeden kecal.
    Uvažoval si niekedy nad tým, že nie je len tvoj komp a tvoje pripojenie ? Vieš o tom že kým dorazia dáta do BP, tak prejdu tisícku kilometrov ?Robil si si niekedy trasovanie ? Nie? Tak si ho urob. V každom jednom bode ktoré sa ti tam načítajú , môže vznikať problém. No to už nikto nemieni akceptovať. Úplne stačí že hra nejde a okamžite prídu hlášky , že chyba je u BP a všetci tomu veria. No ani jeden určite nevie nič o IT problematike, inak by si trasovanie prípade problémov okamžite robil.
    Písal si že nie všetci sú IT pracovníci a predsa uveríš ak niekto napíše že chyba je u BP a len na základe toho že hra vykazuje u viacerých hráčov problém. Ale už neveríš ak by ti nejaký IT pracovník tvrdil , že chyba u BP nieje.
    Chápeš o čo tu ide ? Ide len o to že radšej ti vyhovuje lož a klamstvo, lebo to je namierené proti BP a proti moderátorom, ako by si mal akceptovať pravdu.

Nie nepochopím a svoju funkciu kľudne zložím, ja si nepotrebujem nič dokazovať, toto nieje môj život a ani moje zamestnanie. No to nepochopíš, kým neotvoríš oči a kým sa nezačneš na veci pozerať triezvo a nezaujato. Tu poslednú vetu teraz použijem ja na teba.

Dúfam že pochopíš tento text ako inteligentný dospelý človek a nie ako nejaký ...... ďalej pokračovať nemôžem, to už je urážanie osobnosti človeka , ktorý mohol prísť na svet so zdravotným problémom, no človek ktorý sa skôr narodí, môže byť viac inteligentný a chápavý ako ktokoľvek z nás. Nedonosenosť neznamená že by mal byť daný tvor postihnutý. Tak že tvoja posledná veta, je len sprostá narážka zo zámerom uraziť druhú osobu , formou podmienečného spôsobu.
    Viac k tomu nemám čo dodať.
    Btw: Pubertu mám už dávno za sebou.;)

5. Kubino

Kubino Guest

Nejak vás tu nechápem o_O

M*A*S*H-_-SVK1 nepoznám kolegu, kt. by si svojou pozíciou niečo kompenzoval. Ver tomu, že je to skôr za trest ako za odmenu robiť tuna moderátora už len kvôli ľudom čo sa chovajú ako ty. Jasné, v tvojich očiach sa chovám zle ja lebo si dovolím nesúhlasiť, ale to je vec názoru, rozdiel je ten, že ja sa neuchýlim k urážkam :)

Ty prosím pochop tiež jednu vec ... ak je problém a nahlásime ho BP už v hlásení chce určité dáta a veci, prípadne si ich dodatočne pýtajú a preto máme tému na hlásenie problémov. Áno, pri veľa problémoch je nanič ping test, je nanič verzia FP, pri inom je zase nanič koľko máš ramky. Ale je efektívne robiť 300 formulárov? Efektívne je spraviť 1 kde je všetko a BP si vyberie po potrebuje. Ty s BP nekomunikuješ, nevie čo chcú tak nekomentuj čo od vás žiadame prosím. To, že občas je fakt problém u vás a moderátor to dokáže vyčítať z popisu problému je bohužiaľ realita, nie raz sa stalo, že hráč hlásil neviem aký ťažký problém a nakoniec sme to vyriešili bez BP s 2 testami čo musel spraviť. A to je väčšina prípadov, avšak kedže nie si pravidelný čitateľ fóra nemôžeš o tom vedieť. Ja s kolegami čítame 99% vecí čo sa na fóre napíše, v tom je rozdiel. Takže záver je taký, že pracujeme podľa nariadení od BP a tak pýtame určité testy. Ak s tým máš problém nič nehlás ale potom ani nežiadaj odpoveď na svoj problém.

Btw. ako pracuje BP, ako sa stavajú k hrám a podobne tu je zbytočné riešiť, môžeš im napísať feedback a prepošleme ho dalej, diskutovať tu o tom je ale zbytočné. Je to ich vec či na to kašľú, stále máme navýber hrať iné hry komu sa nepáči no nie ;)

6. kačatko81

kačatko81 User

cauky nevite proc se mi sami zdroje nezuslechtuji pritom je vsechno nastaveno jak ma byt dik

7. kačatko81

kačatko81 User

jo mam

8. Mne sa stalo to iste aj kolegom z klanu, ako by neratalo zdroje do lode, po relogu sa to stalo a po dalsom to zase nabehlo ..

9. |Oromë|

|Oromë| User

kačatko81 A mas to zapnute? lebo mne to teraz funguje.

V nastaveniach chod Nastavenia-Hra-Automaticky zuslachtit zdroje.

{SH}•PyЯΛMiDuS*β_SVK To je nieco ine, hrac sa pytal preco mu automaticky nezuslachtuje suroviny v premium mode... To co popisujes je asi aktualna chyba v hre, dokym to neopravia, tak relog by mal pomoct.

10. :D jj mam otvorene dve okna a napisala som to do nespravneho :D asi vela kavy :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.