Novy klient

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem °¤ßuRtOn¤°, 26/2/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Nj, na co by zlepšovali hru... měli nechat Darka tak, jak ho poprvý vypustili do světa, viď? :rolleyes: Například mně to dnes vůbec, ale opravdu vůbec nelaguje, neseká, prostě to jede, jako snad ještě nikdy... a to jsem nic nečistila aspoň měsíc :D Chyby se opravují postupně, chvíli to potrvá, tak počkejme.

2. ah...dakujem

3. Korben

Korben User

†°•»ЯΛŞ†Λ«†°•svk™

Nepíš tu prosím nezmysli . Na čo to je asi dobré ? Ty asi ešte bývaš v jaskyni a na ohnisku pečieš mamuta. :rolleyes:

Tak asi musia upravovať klienta tak , aby hra išla plynulejšie, ale aj to si musí sadnúť.

ChuckNorris tohle ocenil(a).
  4. viete...keby ta hra nebola nikdy aktualizovana...nebola by to taka sranda..bavilo by vas to??? doteraz by ste nemali paladko,nemali by ste lode aegis,citadel,spearhead, ziadne designy..za prekonanu aukciu by sa vam nevracali peniaze, grafika by bola pre oči neznesitelna...bavilo by vas to??? nato su aktualizacie..zeby nemali vsetci to iste..potom by to uz bola nuda..vsetci by mali gola 8 iris full lf3 ziadne apisky,zeusky ziadne lf4...uplna nuda podla mna

5. Zdarec jen se chci zeptat jak bych se mnel dostat na pld a jestli vubec funguje, ja jak se priblizim k mlze tak se dal nedostanu a vypadne mi to.... co bych mnel delat ?

6. »OLDBOY«

»OLDBOY« User

Ta rychlost raket je supr, a ta minimapa a pohyb po ní je ted mnohem lepší:D

7. nie každý si to cení..na chate to kazdy kritizuje...ale aspon ked budes tocit videa nemusis zrychlovat :D

Naposledy upraveno moderátorem: 26/2/15
  8. 123812

123812 User

9. No dobre dobre len som napisal čo som mal na srdci -.- bože, no dobre beriem to späť, nech to vylepšuju premna zamna,.. Ale štve ma to že sotjim na palla a vkuse ma odhlasuje a to som už urobil hocičo čo ma napadlo. a nič furt mi to robi,, Tak čo stym ?

10. pepouch

pepouch User

Zdravím,hrajete taky tu hru co já?To co čtu mi připadá jako z jiného světa.

11. čo?????
    ----
    ano hrajeme..len niekto z tej aktualizacie robi velku vedu a dramu
    ----
    vieš...ja som bol na pala zo starym uctom furt a furt som stal a petko mi zbieralo...teraz mam novy ucet,zatial na pala nechodim a uvidime potom

12. =Marvin=

=Marvin= Guest

13. okej...precital som si to...co a kde som zrobil chybu?????..myslite toto???:
    nie každý si to cení..na chate to kazdy kritizuje...ale aspon ked budes tocit videa nemusis zrychlovat :D

14. MartyCZ2

MartyCZ2 User

Tak kdyby sis to přečetl, tak by ses teď neptal, kde si udělal chybu.
    Jak správně přispívat na forum přečíst, znova a aspoň pětkrát a Taky si to zapiš za uši!

15. Osobně mi tento update připadne jako velké zklamání. Slibované zvýšení rychlosti hry (jestli nebylo, tak se omlouvám) se jaksi nedostavilo, ba naopak. Dříve když jsem postavil loďku na palla, měl jsem MEM kolem 400MB, teď mám ku mému překvapení víc než dvojnásobek (asi 850MB). Dřív, když jsem letěl po mapě a kolem mě nic, měl jsem FPS 60, teď mám za stejné situace průměrně 55 FPS.

Aby to bylo zajímavý, tak ještě vypíchnu jednu drobnůstku. Nejsem žádným fanouškem nové grafiky DO...když do mě střílelo nějaké NPC, tak kolem mé lodi byly nějaké "exploze". Dal jsem v nastavení exploze žádné a co myslíte, že se stalo?? Vůbec nic. :D

No musím říci, že nový klient mě zklamal. Toto už je prostě klasika...No nezbývá mi než konstatovat..."dobrá" práce BP, ostatně jako vždy...howgh

16. okej...ospravedlňujem sa...ale prečo "zapíš si to za uši" .. niesom dajaký citlivý na slová..ja v pohode vznesiem hocičo..ale urobil som ti ja niečo že si namňa tak prudko vybehol??? a keby si to zrobil ty???..no tak nerob zoseba machra

KrálJelimán tohle ocenil(a).
  17. MartyCZ2

MartyCZ2 User

Protože si byl asi dvakrát nebo třikrát upozorněn, že nepíšeš podle pravidel fóra. A protože si udělal stejnou chybu po přečtení Jak správně přispívat na forum, tak jsem ti napsal, aby sis to zapsal za uši. Já jsem měl jen v úmyslu, aby sis to konečně zapamatoval a nedělal zbytečné chyby, které by tě ve finále mohly stát nějaké body. Chtěl sem ti pomoc. To že sis to vyložil "útočně" už je tvůj problém. Prudce sem na tebe nevyběhl, a machra ze sebe nedělám. Ale to je už zase OT, za které se omlouvám, nicméně sem si ho nemohl odpustit.

18. citát zmazaný

je pravda...vyhybame sa teme..radsej to nechajme tak..
    PS: nebol som 2-3 krat upozorneny...ja som sa po prvy raz opytal kto urobil chybu a vysvitlo ze ja a kde tu vidis dalsie upozornenie???

Naposledy upraveno moderátorem: 26/2/15
  19. MartyCZ2

MartyCZ2 User

20. Skate

Skate User

Na test servery som si to odskusal skor zmenena grafika ci bojky na aegise, lod lieta plynulejsie,irisy sa pri otacani zoskupia k sebe ako kedysi je tam toho viac..

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.