Novy klient

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem °¤ßuRtOn¤°, 26/2/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ok...nwm jak ty ale ja som na fore po prvy krat ja som tu bol registrovany uz davno ale teraz tu prvy krat chatujem ak neratam ze som dal jeden prispevok uz nepamätam kde..

2. KrálJelimán To u mňa sa využitá pamäť ešte znížila. Pri hraní pred tým som mal bežne okolo 300-350MB, teraz "světe, div se" 251.80MB

FPS sa teraz len zriedkavo odlepí od 60 (musí byť fakt že mela na stanici, prípadne teraz aktuálnejšie hitac), predtým stačilo aby som letel okolo (jedného!!) väčšieho NPC a hneď boli dropy na 35FPS. Okrem toho, teraz môžem mať zapnuté všetky grafické 'fičúrky' (pozadie, irisky, výbuchy, loď konečne vyzerá ako loď a nie ako...) čo pred tým takmer vždy znamenalo ďalšie zbytočné problémy. Z výrezu 'dohľadu' minimapy mám trochu zmiešané pocity - dokážem si predstavíť, že to využitie nájde, ale možnosť vypnúť to uvítam (rovnako ako vypínam zobrazenie surovín keď ich nepotrebujem) teraz je to trochu lepšie oproti testu, kde bol výrez ako obdĺžnik, tu sú len jeho "rohy".
    Chce to ešte veľa práce doladiť novú verziu, ale aspoň sme sa pohli z miesta (žiadne, alebo takmer žiadne lagy *magic everywhere*).

3. ™KNIGHT™RIDER™SvK™ no a právě proto sis měl přečíst ty pravidla... Prostě necituj příspěvky nad tebou, piš dolů do okna a pak dej teprve "odpovědět"... Tlačítko "odpovědět" nepoužívej u příspěvku, protože pak ho cituješ a poslední příspěvky se necitují, protože je jasné, na co reaguješ...

MartyCZ2 tohle ocenil(a).
  4. dobre..už to nerozoberajme..

5. |Oromë|

|Oromë| User

Prestante tu spamovat a venujte sa teme.

™KNIGHT™RIDER™SvK™ Hlavne si zapametaj, ze forum nie je chat, tak tu prosim nepis zbytocne komentare a necituj predchadzajuce prispevky.

6. Korben

Korben User

Tak kľud, venujte sa téme.
    Osobne mi hra ide plynulejšie aj pri menšom FPS. Zatiľ som spokojný.

7. _Domino_

_Domino_ User

Nový herní klient mě velice zklamal a věřím,že nejsem jediný.Neskutečně se mi ta hra zpomalila a po portnutí z 5-1 na 5-2 si můžu jít udělat kafe,než se systém uráčí načíst danou mapu....To je jen jedna z několika věcí,které mě velice zklamali z nového klienta. Bohužel....za tohle palec dole.:(:(

8. vosinoha1

vosinoha1 User

tak dnešní update herního klienta by v celku ušel až na jednu vyjímku a to jsou bonus boxy to respawnutí a jak se posunou o trochu dolu to asi vymyslel carda petarda a za to bych ho nakopal víte kam . pokuď BP zamýšlel omezit sběr boxů a otrávit sběr hráčům pak jim tento krok vyšel dnes mě to opravdu nebavilo ještě že jsem full protože nervovat se s tímhle paskvilem je o nervy ostatní vylepšení sem uvítal ...

9. Korben

Korben User

Domino, už si vložil na fórum svoje testy ?

10. Novej Klient :confused:.Mužu za mě říct krok z5 a hodně velkej ,všechno špatně,odflakle,zanedbane,flustrujicí ,pomale, Muj Nazor a preberte si to jak chcete :p

11. |Oromë|

|Oromë| User

Y*o*D*i*A*k* Pomale? dnes som bol hodinu na crazy cuby a zazrakom lagy zmizli, predtym sa nedalo k cubam ani priblizit, teraz ide vsetko pekne plynulo a ani po dlhej dobe hrania nepotrebujem pouzivat relogy. Necakal som az take zlepsenie, vsetko ide hladko a pri zatazenej mape niesu takmer ziadne lagy.

V poslednej dobe BP opravuje bugy a chyby, ktore hraci zneuzivali a to sa samozrejme podaktorym nepaci. ;)

Hraci vzdy na vsetko nove frflali a frflat budu, mali by ste sa nato konecne pozriet objektivne a zistili by ste velky posun vpred.

PLPolish-legion-FX- tohle ocenil(a).
  12. 123812

123812 User

Naposledy upraveno: 27/2/15
  13. Súhlasím lagy zmizli všetko je zrýchlené ale mám dva problémy, hp a shd je posunutý doprava a letouny sú minimalizované u všetkých hráčov ktorý nemajú základnú formáciu.

14. -Kaperko-

-Kaperko- User

Ludia jasne ze vsetko nove ma aj svoje muchy ale fakt treba tomu nechat troska casu a nie len nadavat co vsetko je nanic.
    Plynulost hry je fakt omnoho lepsia, tiez som bol na crazy cuboch a kludne som tam hral bez ziadneho sekania akoby tam bolo 5 protegitov a nie desiatky-stovky ci kolko ich tam vlastne moze byt. Predtym mi stacilo ze som uvidel chumac cervenych bodiek na minimape a v momente som zamrzol co je podla mna vyrazny krok vpred.
    Jediny zavazny problem ktory som zaregistroval je prilis caste odhlasovanie, niekedy som v hre neni ani minutu ale viem ze toto nerobi iba mne a z toho dovodu ocakavam ze vyvojari na tomto zapracuju prednostne.
    A tie drobne vady co tu mnohi popisuju, nejde o nic zavazne co by sa nedalo prekusnut a hrat dalej.

15. odlogovani pokial si odbehnes na zachod nebo nekam prodlouzis kdyz si nechas otevreno okno se zuslechtovanim. jinak nemam taky moc co vytknout az na problem se stity kterej pretrvava

Ta lod co ti uletela fakt nema chybu ja bych asi umrel od smichu kdyby se mi to stalo :D

Naposledy upraveno: 27/2/15
  16. pajix

pajix User

Má někdo problém jako já,že když doletím k mlhovině na paladium, tak se herní mapa vypne a když se znova načtu objeví se bíle pole s vykřičníkem uvnitř obrazovky???Že by špatný prohlížeč???Používám Maxthon.

17. platno78

platno78 User

bud v klidu,ten samý problém mám také,PC pročištěno,relog a stále bílé okno s vykřičníkem

18. |Oromë|

|Oromë| User

Nateraz vam mozem poradit len aby ste cistili PC a skusali ine prehliadace, pripadne sa pohrabali v nastaveniach javy,FP a spol.

123812 Sposob natocenia radsej nekomentujem :D Uprimne nechapem ako sa ti to padarilo.... asi ta tvoja lod nema rada a rozhodla sa ta opustit ;) Teraz vazne, asi len dalsia chybka updatu, podobnych blbosti teraz vyskakuje u hracov viacero, vacsinou pomoze cleaner a relog hry.

19. dnes jsem hral dele a udelal jsem upravu pc cisteni atd a musim rict ano je to o hodne lepsi .hra je cista bez sekani takze super;)

Korben tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.