Novy klient

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem °¤ßuRtOn¤°, 26/2/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -xghost-

-xghost- User

Pozitiva: Tahání po minimapě - paráda; větší plynulost (neověřoval jsem, ale přijde mi, že ano) - dobré; vypnutelné pozadí v minimapě - luxus; Dřívější odhlášení při neaktivitě - výborné - zhorší situaci afkařům jak na pld, tak na boxech.

Čtvereček kolem lodi bych dal někam mezi. Ani neotravuje, ale přijde mi, že ho využijeme zcela minimálně.

Negativa: Ty výbuchy (dnes už byly odstraněny), pár jiných chyb, které již nejsou (nešlo mi přepínat/zapínat v rychlé liště - ani myší, ani čísly, tedy např. ani oprava, pak to zas chvíli šlo - už jsem myslel, že vrátili opravu ve stoje, což bych uvítal - pak zas chvíli ne a teď už je to vše ok).

Celkově to hodnotím velmi dobře.

2. uz ani nie po 5 minutach ma odhlasuje z mapy - herneho okna, je cas opustit Dark

3. pajix aj mna to stale vyhadzuje.Pytala som sa na to a bola som odkazana na Ohlasovanie tech.problemov v hre.Este som tak nespravila, chcela som to najskor vyskusat na inom pc s inym internet.pripojenim.No vyskusala som 3 pocitace,3 roznych operatorov na 3 roznych miestach a stale sa na palla neviem dostat.Len teraz neviem co mam do tech problemov ohlasit ci tam dat udaje len z jedneh pc ci zo vsetkych kde som to skusala a kde mi to nejde..

4. -xghost-

-xghost- User

5. Korben

Korben User

Y*o*D*i*A*k* Ocenil som tvoj príspevok, nie pre to čo si napísal, ale oceňujem to, že si dokázal napísať pozitívum aj napriek tomu že si mal k tomu dosť negatívny postoj. Mnoho hráčov nedokáže potvrdiť opak , lebo ich nepustí ego.
    Palec hore. ;)

†yg.gy† Ak to odhlási stojáka na paladku, tak tomu dávam palec hore. Ak preto končíš, beriem to skôr ako plus. Hrám keď som pri PC, keď tam nie som, tak nehrám.

{SH}•PyЯΛMiDuS*β_SVK Ohlásiť do technických problémov a do témy, ktorá je na to určená. Určite to nájdeš. :)

Naposledy upraveno: 28/2/15
  6. Zony mam nastavene ako slabe, skusim to pomenit.No nemat dalsie hang.haly tak odtial lod ani nedostanem..

Korben Dakujem ;) ,ale rada od -xghost- pomohla :) zmenila som v nastaveniach kvalitu zon (to ma nenapadlo) a uz to ide.. aspon v praci uvidim este doma. :D

Naposledy upraveno: 28/2/15
  7. Korben, potom niet sa čo diviť že strácate hráčov, zisky a viac hráčov botuje a botuje :) len oči predtým zavierate

*sadild* tohle ocenil(a).
  8. Korben

Korben User

†yg.gy† Nevieš o čom píšeš a my nič nestrácame, toto nieje naša hra a stojak na paladku nieje pre mňa hráč.
    Neviem prečo sem miešaš botov , ale už keď si to napísal, tak si prečítaj včerajší oficiálny oznam a ak niekto napíše že pred tým zatvárame oči, tak mám chuť takému napáliť okamžite ban za nepravdivé informácie.
    Ty nemáš ani najmenšie právo , niečo podobné tvrdiť , lebo ty ani len netušíš , čo sa pre to robí. Tak že si podobné reči odpusti.

9. -HeJkO33-

-HeJkO33- User

Korben kde je ten včerajší oznam?

10. Korben

Korben User

Aha vidíš, zmizlo kopec príspevkov a aj oznam, ihneď to napravím.

*sadild* a -HeJkO33- tohle ocenili.
  11. tento update je dobri akurat na nervi , nic nejde paladko mrzne ako nwm čo

-Brčko- tohle ocenil(a).
  12. -HeJkO33-

-HeJkO33- User

†yg.gy† ako si tu mohol zažiť všetko keď hra má 8 rokov ? ja ju hrám 5 rokov :-D

13. pardon nie tri roky, člen od 27.4 2009

14. -HeJkO33-

-HeJkO33- User

15. Korben

Korben User

OT post zmazaný. Aj keby si tu bol 10 rokov, tak nemáš o tom čo my robíme ani šajn.

-HeJkO33- tohle ocenil(a).
  16. Kristo

Kristo User

Nevím jak ostatním ale mně se noví klient líbí až na pár much které se doufám časem opraví ... :)
    1) Stabilnější hra velké +
    2) Vypnutí pozadí na mini mapě
    3) Lepší naklikávání lodí + NPC
    4) Čtvereček na mini mapě

5) Nevím jestli je to jen klam ale zdá se mi že je pomalejší rychlost u lodí .... (ale to je na delší debatu)
    6) Pomalejší sběr palladia
    7) Kolečko na mapě při zamaskování
    8) Včera jsem vypnul pozadí na mini mapě a dnes při nalogování bylo pozadí zas na mini mapě

17. SΛRIN

SΛRIN User

5.rýchlosť je rovnaká je to len klam.
    7.to nieje chyba ale zámer testovalo sa to aj na test servery.
    8.ja som vypnul minimapu hneť ako bol update a stále je vypnuta takže u mna taky problem není.

18. Korben

Korben User

5, odpovedal Sarin
    6, neskúšal som
    7, odpovedal Sarin
    8, Vypol som a aj vypnuté ostalo.

Skús premazať cache a potom to znova nastav.

19. Kristo

Kristo User

Pokaždé když jdu hrát tak čistím CC, uvidíme

20. UMBALUMP

UMBALUMP User

Já musím pozadí na minimapě vypínat pokaždé,promazání cleanrem na to nemá vliv.Víc mě ale vadí problém na který upozornil kolega ze strany 2 a odpověď jsem nikde nenašel.Když na vás někdo vyskočí z masku,tak se mu nezobrazuje zelená a modrá čára života a štítu.A to se s těmi "vyskakujícími hrdiny" bojuje dost těžko.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.