Nový slot pro kosmetický design dronu - klamání

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem -xghost-, 6/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -xghost-

-xghost- User

Hned po zavedení možnosti přidání designu pro vzhled mě napadly tyto otázky:

1) Je možné tím, že své drony přetáhnu vzhledovými designy (reaper,...) zamaskovat to, jaké používám funkční designy(Havoc/Hercules/nic)?

2) Pokud 1)=ANO, oklamu takto pouze hráče, kteří mají zaplé zobrazení dronů? Zkušel jsem na svých dronech (osazených funkčním i vzhledovým designem). V případě zaplého zobrazení vidím baty a reapery. V případě vyplého zobrazení vidím červeně IIIIIIAZ, tedy poznám, že mám Havocy.

3) Pokud 1) & 2)=ANO, je pak výhodnější létat s vyplým zobrazením dronů, abych nebyl protivníkem oklamán?

Já tedy létám s vyplými drony tak i tak - přijde mi rychlejší zkouknout nápis, než počítat, kolik dronů u protivníka vidím. Ale pokud 3)=ANO, bude celkově výhodnější zobrazení dronů vypnout, většina hráčů to asi udělá a tuším, že tohle právě nebyl záměr přidané novinky.

2. =Marvin=

=Marvin= Guest

Nelze, i přes kosmetické designy jsou písmena letounů barevná podle použitého designu s bonusem. a ať máš zapnuté či vypnuté zobrazení letounů, písmenka nad lodí stále vidíš.

3. -xghost-

-xghost- User

Jasné. Funguje, teď jsem si to i odzkoušel. Dík, můžete zavřít.

4. =Marvin=

=Marvin= Guest

Není zač.

Zodpovězeno, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.