Obcas nic nepadne z NPC

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by *pursuer*, Dec 9, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. *pursuer*

*pursuer* User

Robi to este niekomu,ze po zostreleni NPC mu nepadne ani naklad ani šuter ani debna?Schvalne som sa skusil odhlasit a znovu prihlasit a nic tam nebolo.Hlavne pri uber mordonoch mi to robilo,skoro z kazdeho druheho mi nic nepadlo.Ak s tym ma viac hracov problemy,tak zrejme by sa to malo hlasit.

2. Ale ano, i mě to dělá. Beru to jako bezvýznamnou chybu. 1:50

Last edited: Dec 9, 2016
    *pursuer* likes this.
  3. Jessie

Jessie User

Jo ide pravdepodobne o chybu o ktorej sa vie už dosť dlho, ale neni tak podstatná na vyriešenie. Sa mi to aj tak stane raz za 500 zostrelov NPC asi.

Máš ešte nejaké otázky?

4. *pursuer*

*pursuer* User

Mne sa to praveze stalo velmi casto(hlavne uber mordoni).Skuste to otestovat pri uber mordonoch a uber sibelonitoch pripadne.Z nich ma to sice tak nehneva bo mukozy mam par tisic,ale srot sa mi zide.Nuz ked sa o tom vie,tak nemam viac otazok.

5. Nevim jak u uber, ale i ostatnich npc to dela napr. u VK. Vi se o tom uz dost dlouho a dost dlouho se to asi nevyresi jako vetsina mensich chyb ve hre. :D

Thread Status:
Not open for further replies.