Obnova účtu

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem °lion-corny-ivy°, 9/10/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj, již před více než pěti lety jste mi díky nedorozumění zabanovali účet. :/ Můj kamarád, který znal můj BIG ..... se na mne naštval a zneužil toho. A tak můj BIG pověsil na net. Poté, kdy jsem do mého účtu nacpal CCA 6 000 Kč,- jsem dostal ban.

účet °lion-corny-ivy°

Po pravdě jsem za všechna ta léta ztratil ID účtu.

Prosím Vás hrozně moc o navrácení účtu, svůj účet ani BIG nikomu ukazovat nebudu a budu se nadále bavit a cpát do hry peníze abych byl silnějším a silnějším.

Prosil bych odpověď na email:Nepovolený odkaz což je také e-mail zabanovaného účtu. :(

Naposledy upraveno moderátorem: 9/10/14
  2. Drift1

Drift1 User

Jak správně přispívat na forum
    Učet se po delší neaktivitě stává deaktivovaným....pohádky jsou pro někoho jiného....udaje na učet se nikomu nesdělují=vlastní vina!...a konečně..email ani jiné kontakty jsou zde zakázány...na podporu už tˇpošlou kompetentní.

3. Korben

Korben User

Na podporu nikoho nepošlem. Jednalo sa o hrubé porušenie VOP a účet určite nikto neodblokuje a po tak dlhej dobe bude už v pánu.

4. Zafod

Zafod User

Já si na to tak trochu vzpomínám. Jak zde sám píšeš, tvůj kamarád znal BIG. To samotné je již porušení VOP, jak se k tomu číslu asi tak mohl dostat??? :D

5. Drift1

Drift1 User

,,šišta pane,šišta,,....,,ale ne koukněte tady je to nějaký špinávý,,...,,to doblé,voda vyšiští,,...,,máte povolení?,,...to dálek..:D...nechápu některý hráče kteří to zkoušejí....

6. =Marvin=

=Marvin= Guest

Autor už se delší dobu neozval, neaktuální téma uzavřeno a přesunuto do archivu.
    LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.