Obsidiánové truhly.

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by Anti«-»NORMAL«RTFM», Jan 29, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Včera som zbieraj pár truhiel a zaskočili ma odmeny. Dostával som klasické odmeny ako zo zlenených truhiel.

28.01.2017 - 20:37[​IMG]Použil si obsidiánový mikročip.
    28.01.2017 - 20:37[​IMG]Získal si jednu poukážku na skok.

28.01.2017 - 20:28[​IMG]Použil si obsidiánový mikročip.
    28.01.2017 - 20:28[​IMG]Získaný predmet: Munícia - MCB-25 (254)
    28.01.2017 - 20:28[​IMG]Získal si Zosilňovač bodov skúseností (1 hod.).
    28.01.2017 - 20:28[​IMG]Získal si poukážky na skok. (2)

28.01.2017 - 20:38[​IMG]Použil si obsidiánový mikročip.
    28.01.2017 - 20:38[​IMG]Získaný predmet: Munícia - MCB-25 (264)
    28.01.2017 - 20:38[​IMG]Získal si Zosilňovač zdrojov (1 hod.).
    28.01.2017 - 20:38[​IMG]Získal si poukážky na skok. (2)

atď. Nejaké vyjadrenie k tomu?

Server GE1
    ID 69041708

2. to je fakt slabota...inak kde sa tie mikorčipi dajú získať? okrem paymentu?

-baghira2- likes this.
  3. -Kaperko-

-Kaperko- User

tych bedni treba o dost viac, skus si precitat aka je ravdepodobnost ze ti nieco dobre padne
    PS: daju sa vyrobit v montazi, krystaly na to padaju z galaktickych bran.

Vsetko je vo faq, precitajte si to prosim

-baghira2- likes this.
  4. Ďakujem za ochotu ale mali by ste si to Vy naštudovať. Ja to mám naśtudované.

5. angelexit

angelexit User

ja pouzil 78 klicu a padalo mi presne to same, jen navic mi padl 3x goliath-x a 2x tartarus, zatim nejhorsi akce na bedny, nejvic me opravdu dojimaji kupony ke skoku a pak seprom :confused:

6. Tak aby sme si povedali prečo padajú aj tie obyčajné veci ako v zelených kľúčoch... Je to tým, že keď napríklad máte už Blaze venom a opätovné ti pádne tak namiesto neho ti už druhý krát skočí obyčajná odmena ako zo zelených kľúčov. :)

angelexit likes this.
  7. Jessie

Jessie User

8. Nemuzete preci cekat ze vam bude padat hned vsechno nej to by jste pak uz ty bedny nikdo nepotreboval:p

9. -baghira2-

-baghira2- User

Přesně, pak by už Ti bedny stratili svou hodnotu.

°Rєpℓιcaтoя° likes this.
  10. ja som skúsil 2 bedne po dlhej dobe a 2krat uber 100 po 230 ks no na to aká je ta výroba myslím suroviny tak nič moco_O

11. angelexit

angelexit User

Mě přijde, že to není o ''Pay to win'' ale o ''Just pay more'' z beden za 60€ jsem si hezky nasbíral seprom :) posledně to bylo o dost lepší, padaly předměty v podstatě vyvážené hodnotě. Třeba jsem teď neměl jen štěstí :)

Last edited: Jan 30, 2017
    -baghira2- likes this.
  12. WesT_

WesT_ User

To iste ako brana hades... Prvych par Double eventov to padalo ... A teraz robis 20x hades za den a padnu ti 4 LF4 (2x na double event..)
    Predtym som z 10 Hades spravil 10 LF4.. ;-)

-baghira2- likes this.
  13. Borat

Borat User

Tak podľa odpovede od vyvojara je to správne a nič tam chybné nieje ako už napísal kolega a preto tu už nieje čo riešiť.

Zodpovedané.
    Lock.

Thread Status:
Not open for further replies.