Odčítání cti za vlastní firmu

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ™BigSchock™, 8/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý den,

chtěl bych se zeptat jak funguje odčítání cti po sestřelení vlastní firmy. Dnes jsem sestřelil po dlouhé době hráče a dostal jsem -100 000 cti a v poslední době jsem boxíkoval a nikoho nestřílel co se týče petů tak to platí taky nestřílel jsem nic z vlastní firmy. A proto se ptám jestli se čest snižuje jako to bývalo vždy sestřelím třeba hráče dostanu -100 sestřelím druhého -200 třetího -400 a po půlnoci by to mělo být tak že když sestřelím hráče tak dostanu -200 ne?

Díky za odpověď :)

2. 123812

123812 User

Za 24 hodin se to sníží o polovinu :) aspoň myslím :D

3. Karlosray

Karlosray User

tvoje chyba nemaš střílet vlastni hrače

4. Mělo by to tak být ale proč jsem dostal - 100 000 trochu divné ne?
    A taky de o to že když mě někdo napadne a já ho sundám dostanu mínus to jako je taky v pořádku?

5. 123812

123812 User

A nestřílel jsi ještě pety? To se taky počítá :)

6. Četl jsi popisek problému? já pety nestřílím nejsem žádný flaxáč :)

7. Belgam

Belgam Guest

No mas 11 spratelenych lodi za posledni dobu.
    Pokud do tebe streli a prestane , ty ho pote sundas tak je minus na tebe.

8. |Oromë|

|Oromë| User

™BigSchock™
    1. -100
    2. -200
    3. -400
    4. -800
    5. -1.600
    6. -3.200
    7. -6.400
    8. -12.800
    9. -25.600
    10. -51.200
    11. -102.400
    Musel si zostrielit v kratkej dobe 11 hracov alebo PETiek, pripadne kradnut cargo boxy. Urcite si nedostal minus 100k po prvom zostrele.

Kolega to prave potvrdil, mozes tvrdit co chces, no na ucte je vsetko zaznamenane.

9. Belgame ale to tak nebylo ne? kdysi když do tebe někdo napálil tak jak jsi ho sundal tak do plusu ne?
    Ale po těch 24 hodinách to zase klesne ne? to znamená že kdybych včera někoho zabil a dostal -51 000 což jsem včera nikoho nezabil tak bych neměl dnes dostat -100 000 ne? to je trošku divné

10. |Oromë|

|Oromë| User

™BigSchock™ Ak ta napadne spriatelena lod prva a ty ju zostrelis, tak v tom pripade nedostanes minus.

Po 24 hodinach to klesne o 1 stupen, dnes mas -102k, zajtra bude polovica a na 0 hodnotu sa to dostane az po 11 dnoch( samozrejme nesmies nikoho sundat medzitym).

Na ucte mas zaznamenanych 11 zostrelov, takze tvoje tvrdenia nebudu asi pravdive.

11. |Oromë| pochop že včera jsem žádnou spřátelenou lod nesestřelil

12. Belgam

Belgam Guest

Jo vlastne ty pet nestrilis nebo to byl sen ze jsi to tu psal?

Jeste k tomu mas 8 ukradenych boxu. Jen tak dal, za chvili je z tebe tercik.

Opravim kolegu, souper te muze nastrelit. ale pokud prestane utocit a Ty ho sundas tak minus je na tebe. Staci aby nestrilel na Tebe 5 sekund. A utocnik jsi hned ty.

13. Belgame ještě poslední věc poslední sestřelení a krádeže a sleduj data a čas

06.03.2015 - 17:26 Obdržel jsi -2560 cti
    06.03.2015 - 17:26 Ukradl jsi cargo-box.

05.03.2015 - 19:56 Obdržel jsi -51200 cti
    05.03.2015 - 19:56 Obdržel jsi 12375 BZ
    05.03.2015 - 19:56 Sestřelil jsi astronauta (Nebudu jmenovat po případě dodám) (VRU).

08.03.2015 - 15:47 Obdržel jsi -102400 cti
    08.03.2015 - 15:47 Obdržel jsi 102497 BZ
    08.03.2015 - 15:47 Sestřelil jsi astronauta (Nebudu jmenovat po případě dodám) (VRU).

14. Belgam

Belgam Guest

A co ty pet? Ty je nepocitas?
    On je problem v tom ze minus za pet se neukaze hned, ale po nejakem case.
    Po sestrelu te lode z 5.3. jsi pak dal 3 petky a to je:
    -102400
    -204800
    -409600
    A dva dny jsi nikoho nedal, takze dnes je to za 102400

Co tedy stale nechapes?

15. Jaké pety jsem sundal nejsem si vědom.. ale jestli ano tak proč se sestřelení peta nepíše do deníku?

16. Belgam

Belgam Guest

Zde je krasny priklad hrace, ktery necte co piseme.

Jeste jednou si precti tuto citaci, ta je z tveho deniku. Pouze jediny problem je v tom ze se neukaze ihned minus za sestrel, ale ukazal se az kdyz jsi dal dnes dalsi lod. Tato chyba je v reseni.

17. Podle deníku jsem sestřelil pety ale čím? v tu dobu byl SpaceBall a já tam lovil a nevím jak jsem mohl sundat 3 pety matně si možná vzpomenu na jednu ale de o to že když někdo hodí minu a ona pukne pukne někomu pet tak se to započítá mě do mínusu a tohle co jsem psal mi povídal i jeden kamarád že se mu to stalo tak fakt nevím....

Dobře děkuji za objasnění situace tet si budu všeho všímat..

18. TRIXT

TRIXT User

™BigSchock™: Jedna z možností, jak sundáš PETa do záporu aniž by jsi si toho všiml (zvláště, na spaceballu, kde je hodně lodí), je situace, kdy ty máš u PETa nastaven obraný režim. Někdo, kdo má PETa též na obraný režim ti dá raketku. Jeho PET zaútočí na tvoji loď. Tvůj PET, zaútočí na tvého PETa a sestřelího. Ty za toto obdržíž mínus. Zkus zapřemýšlet, zda to není tvůj případ.

19. TRIX v tomto máš pravdu ale můj PET je většinou nastavený na Sběrači a nevím jestli by můj PET který má 1 LF-4 v sobě bez upgradu zabil jiného PETa :) Ok už to nebudu řešit čekám jen když to už někdo LOCKne :)

20. |Oromë|

|Oromë| User

™BigSchock™ Odpoved si dostal a v denniku mas jasne odstrelene PETky aj lode, minus si dostal opravnene. Je to tvoja nesikovnost a musis si davat do buducna pozor.

Aspon si mohol uznat chybu a nepresviedcat nas tu o niecom co nie je pravda, na ucte su vsetky zostrely pekne vidiet a system ti to odratal spravne.

Zodpovedane, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.