Odcudzený účet

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Sesooooo, 1/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Sesooooo

Sesooooo User

Dobrý deň, bol mi odcudzený účet, na ktorom som dosť dlho nehrával, pretože ma to prestalo baviť a tak som ho dal nejakému týpkovi a on mi mal dať menšie peniaze, ktoré som nedostal, takže som bol podvedený pri obchode, bolo by možné tento účet zablokovať? Po spätnej väzbe sem dám nejaké info ohľadom toho účtu, predom ďakujem

2. Chlape,chlape,ty jsi se tady veřejně přiznal k porušení VOP. Správně by ti tu nikdo neměl pomoct,ale zase na druhou stranu možná moderátoři ocení,že jsi řekl pravdu a vyhoví ti,uvidíš. Ale v tvém případě by nešlo o krádež,ale o podvod,o krádež se nemůže jednat,když jsi učet odevzal dobrovolně v rozporu s VOP :D

3. |Oromë|

|Oromë| User

Sesooooo Si robis srandu? Predaj uctu je hrube porusenie VOP a tresta sa perma banom.

Za blbost sa plati, ukradnuty ucet mozes nahlasit na policii a ta nasledne kontaktuje BP. Kazdopadne toto je forum a tu ti nikto ucet nezabanuje.

4. |Oromë|,když on je problém,jak píše nedošlo ke krádeži,ale k podvodu,kdy protistrana nesplnila podmínky a nezaplatila umluvené finanční vyrovnání.

5. Korben

Korben User

To je už problém a tvrdenie daného hráča. Sem môže prísť ktokoľvek a tvrdiť napr. o mojom účte že je jeho a že sa mi ho snažil predať a podobne.
    Na fóre toto neriešime a ani neliečime.

Uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.