Odkaz na Bibli

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem *×BossMentos×*, 30/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Takže je problém změnit odkaz na Bibli?

stačí to přejmenovat tak se to ve všech jazykách může jmenovat Darkorbit Book (tomu by každý rozuměl)

Stačilo by teda poslat oběžník aby to všichni změnili na požadovanou formu a pak by to nebyl problém?

2. Spartakus

Spartakus User

Nevím jaký je problém dát si bibli do záložek PC zabere to tak vteřinu... Zvládne to každý průměrný uživatel... Nevím proč máš potřebu to pořád řešit BP má důležitější věci k řešení...

Korben, sufuzky a Little_Tali tohle ocenili.
  3. Pravda to mě nějak nenapadlo díky, ale divím se že to nenapadlo i někoho jiného :D :)

4. =Marvin=

=Marvin= Guest

*×BossMentos×* odpovědi jsi dostal víc než dost, téma bylo uzavřeno, za pokračující spam uděleny body a opět to vyšlo na pauzu.
    Uzavřeno, LOCK!

5. Korben

Korben User

*×BossMentos×*, Záložky používa každý inteligentný užívateľ internetu a nie len fóra. Všetky dôležité veci mám v záložkách a pre prípad kolapsu PC, mám zálohované odkazy na externom disku. Inak nikto ti to nenavrhol preto, lebo každý si myslel že záložky vieš používať. :rolleyes:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.