Odměna ze Zety

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem timoti123, 22/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. timoti123

timoti123 User

Zdravím,mám dotaz ohledně U získané ze Zetya bonus boxu,mám 8 iris na lvl 10,a chtěl bych full Havoc.Zrovna ted jsem jednu dodělal a už mám druhý.No to U získané GG,do čeho bych ho měl dát,já si lámu hlavu()pořád nwm co s ním mám dělat.Mám zdvoj násobovač,a sbírám boxy-a docela dost mi padá U a ee.Mám za nho něco koupit,nebo vylepšit?Díky.

2. Filthy16

Filthy16 User

Tak pokuď máš jen 8 letounů , určitě bych si nastřádal na apis , ono to máš stejný jak full havoc na 8 letounech nebo 8 irisků a apis ;). Avšak pokuď nemáš ještě hrubé , nebo tlusté lasery , nejdřív bych si udělal ty a až pak apisek.

3. timoti123

timoti123 User

Kvantovou optiku,tu už mám hotovou mám 24 sb.U Apis už plánuji nákup.

4. =Marvin=

=Marvin= Guest

timoti123 a co PETa mas? Pri sbirani dosti pomuze a investice do nej se pri boxikovani rychle vrati.
    Jinak krome Apis muzes za urko dale vylepsovat PP, delat zbyle upgrady letounu, pri akci Helix sbirat bedny a zkouset stesti na lf4, klikat Zety na full havoky.. Je toho spousta co se da s U udelat. :)

5. timoti123

timoti123 User

Ano,PETa mám taky lvl 11,když sbírám boxy tak dám sběrač,a 6 radarů na lvl 3,kami 3,sběrač surovin 3. Lf4 se taky snažím sbírat při helix.

6. =Marvin=

=Marvin= Guest

Tak potom prozatim asi jedine setrit U na Apis, sbirat bedny pri akcich, dale klikat Zety na Havoky. Logdisky z nich pouzivat do PP, klice setrit a pri akci opet sbirat. Do toho si muzes dodelavat zbyle upgrady letounu.
    A az toto vse budes mit, tak prijdou dalsi veci, Zeus, herculy, zbytek lf4, upgrady laseru/stitu/raketometu, zbytek studijnich bodu, no je toho jeste spousta.. :)

Btw. kolik mas vubec do Apis dilku? Od 20 uz je vyhodnejsi jej koupit za uridium, nez dale hledat plany v bednach.

7. timoti123

timoti123 User

No těch věcí je spousta... :)Do Apisa mám jen 3 dílky,koupil jsem si za 100k U klíče,ale vůbec žádný dílek nepadl :(

8. =Marvin=

=Marvin= Guest

Zbytečný post smazán.

timoti123 No při 3 dílcích stojí Apis přes 900 tisíc Uridia, za tu cenu se podle mne nevyplatí jej kupovat. Doporučil bych ti počkat si na akci Zeus a raději ještě nějaké dílky nasbírat předtím než Apisku koupíš, ale je to tvoje volba. :)

9. timoti123 ten apis bych možná ani nekupoval - pokud budeš sbírat při akci na Zeus, tak ho postavíš skoro celý než budeš mít 20 dílků do Dia - a ten potom kup...

10. SuNNy1475

SuNNy1475 User

Apis sa ti oplatí keď budeš mat 20 dielkov vtedy si ho kúp za učko ;)

11. TRIXT

TRIXT User

timoti123: Připojuji se k názoru ►ρяοvοкατεця◄†vяц†. Pokud opravdu chceš být konkurence schopný, je tvůj cíl mít 10 letounů. Šetři tedy klíče a ty pak používej zásadně na akci ZEUS. Nikdy nesbírej na akci LF4 nebo APIS. Pokud sbíráš na akci ZEUS, dílky do APISe padají výrazně častěji než do ZEUSe. To znamená, než nasbíráš rozumný počet dílků na ZEUSe (např. těch 20), budeš mít APISe zdarma postaveného. Na akci ZEUS můžeš kromě toho získat klidně z bedny i celého APISe najednou (mně se to stalo na malém účtu). Navíc můžeš získat i LF4, designy, maskování atd. Je to sice běh na dlouho trať, ale v této hře není nic rychle. Stanov si cíl a ten se snaž držet. např. denně vydělat na 4 klíče a 15 logdisků, což je bez slev asi 10500 U. Tím se budeš posouvat systematicky kupředu.

PaiMei a Korben tohle ocenili.
  12. xxXXXxx

xxXXXxx User

zdravím, nwm ci tu mozem pisat moje otazky ale neviem zalozit novu temu tak sry :) ale suvisi to so zetou :D
    chcem len radu ci by mi mohol niekto povedat ci by som ju presiel s mojou výbavou: goliath, full lf3 v lodi, druhe najlepsie generatori stitu v lodi, pet a kamikadze 1,full iris (full lf2 v iriskach )
    dik :)

Naposledy upraveno: 26/8/15
  13. Ak ju budes rzumne tcit bezproblemov zeta je jedna z najlahsich bran :)

xxXXXxx tohle ocenil(a).
  14. xxXXXxx

xxXXXxx User

ok dik za pomoc ;)

15. |Oromë|

|Oromë| User

xxXXXxx S full iris by si problem mat nemal, len musis poriadne tocit npc a mat dobre nastavene konfi. Na YT urcite najdes vela videi ako spravne tocit zetu. Najlepsie ti pomoze ked to uvidis.

xxXXXxx tohle ocenil(a).
  16. xxXXXxx

xxXXXxx User

konfiguraciu mam v poho a videá som si uz pozeral pred tým dik :)

17. timoti123

timoti123 User

TRIXT Ano,mít 10 dronů-to je můj cíl. Snažím se alespon denně hrát něco si vydělat,na týden si kupuji zdvojnásobovač,se spearhedem sbírám bonus boxy,a s golem,nebo s aegisem farmím.A hlavně z těch boxů,mí padá 3x ee,a dělám zetu.Chtěl bych full havoc,a hlavně mi jde o ty klíče.

18. Já bych jen doplnil provokateura v tom, že sbírej i přes akce na LF-4, ale až jakmile budeš mít zeuse... :)

19. timoti123

timoti123 User

Takže tedy všem zase moc děkuji,já se budu pokoušet sbírat toho apisa .Můj cíl je mít 10 letounů. Ale ještě se naposledy zeptám:Když budu mít těch 20 dílků do Apis,kolik potom vlastně bude stát?

20. sufuzky

sufuzky User

Bez zlavi na 20 dieloch 200k na 25 stoji 155K uridka ale odpurúčam ho kúpiť keď bude akcia nanho vtedy stoji o 25% menej plus je dobre aj zlavak kúpíť maš ho za polovicu.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.