Návrhy Odmeny pre nových hráčov na prázdnejších serveroch

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem -=URCIER=-, 1/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
?

Súhlasíte s odmenami pre nových hráčov na prázdnejších serveroch?

1. Áno

36.5%
  2. Nie

63.5%
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. stačí dablboxy a upravit profil právě na sběr boxů a koupit pár prokolů záchrany do peta ;) Divil by ses, ale jsi pak schopný nasbírat až 20k U za hodinu...

2. Korben

Korben User

Si sa zasmial ? Tak to sa ti nečudujem. Výbavu ktorú máš ty , som mal za rok hrania a to bez nejakých extra investícii. Ty to máš za skoro 5 rokov. Je samozrejme že ak niekto hrá len občas tak sa nemôže čudovať.
    Sú hráči ktorý za pár mesiacov nahrajú viac ako ty, avšak nesedia na porte, ale makajú. Zbierajú boxy, paladko, robia úlohy, jednoducho makajú. Ale to treba makať , makať a makať.;)

Kubino tohle ocenil(a).
  3. |Oromë|

|Oromë| User

Earthquake To si vazne myslis, ze do toho kazdy dava tisice eur? Staci sikovne hrat a da sa pomerne jednoducho dostat na dobry ucet.

Samozrejme chce to mensiu investiciu, napr. premium, 25% zlava a hlavne s dvojnasobkom na boxoch sa da zarobit pomerne jednoducho U, nepotrebujes nato silny ucet, jednoducho len rychlu lod a mask.

Mimochodom brany sa daju stavat pomerne lacno, pri 30% zlave je hrac schopny z 1 mega U vyklikat aj 70 bran, samozrejme to plati len pri trojici alfa,beta a gamma. Tie sa daju tocit dookola s minimalnou stratou U.

Kazda hra ponuka payment a ak sa rozhodnes hrat bez investicii, tak logicky bude pre teba vsetko tazsie.

4. Earthquake

Earthquake User

Prečo píšeš, každá hra? League of Legends tam môžeš mať koho chceš, pokiaľ nemáš SKILL tak ťažko sa niekam dopracuješ. Áno hrať osem hodín denne po celý pol rok. Tak to tlieskam tomu človekovi, ktorý by toto robil. Táto hra je:
    - Daj peniaze my ti dáme výbavu
    - Makaj ako kôň a ak budeš mať šťastie, tak to urobíš do konca roka :D
    - Poruš VOP pravidlá modli sa aby ti na to neprišli a kúp si účet....
    ALE to je stále, kúp si niečo za peniaze. Double boxy stoja peniaze reálne tak isto pilot sheet na ťažbu uridia a boxov ti treba mať 36 bodov výskumu, aby si mal všetko na max.

5. Korben

Korben User

Earthquake, Otvor si nejakú firmu, zober si zamestnancov a dávaj svoj produkt zadarmo. Ako dlho ti to asi pôjde? ;) Tu ťa nikto nenúti platiť, avšak ak chceš mať výbavu rýchlo, tak musíš investovať, no ak investovať nechceš , tak hold ti to bude dlho trvať a samozrejme nemôžeš udržať krok s hráčmi , ktorý do hry investujú.
    Kto ti dá niečo zadarmo ? Ty užívaš hru, prevádzka hry, stojí nejaké náklady a nie malé a ty sa chceš rovnať tomu čo si zaplatí? Uvažuj trocha realisticky. :rolleyes:

6. Earthquake

Earthquake User

Takže presne ako ty píšeš hra Pay to win :D
    "Ty to máš za skoro 5 rokov." Prečo sem píšeš, kedy som si založil účet? Prečo sem píšeš údaje o mojom účte?

Naposledy upraveno: 25/7/15
  7. Korben

Korben User

Žiadne údaje som nenapísal. To že napíšem skoro 5 rokov, nieje údaj. Ja mám účet skoro 6 rokov a čo ? A pay to win, je len pre niekoho kto by chcel všetko zadarmo. ;) Ja som nikde nič o pay to win nepísal. Poriadne si prečítaj čo píšem a nie len to čo sa ti hodí.
    V tejto hre, môže kľudne poraziť neplatič , platiča. :)

8. Earthquake

Earthquake User

Nevyjadrujem sa, nebudem sem chodiť keď si sám nevieš priznať chybu. Už ma nebaví táto česká komunita. Arrivederci

9. Polas

Polas User

Jé co furt nechápeš to je jak v životě proč nejezdím v lepších autech protože na to nemám a jsem nebo musím se spokojit na co mám to je jak tady.A odměny pro nováčky tak to pochybuji že jim něco málo dáš a oni budou za to rádi těžko buď tě to baví a hraješ nebo jen na to koukáš a přežíváš.

10. Kubino

Kubino Guest

Ono si tu musí viac ľudí niečo priznať. V prvom rade podotknem to, kvôli čomu to začalo, že aj som nikde nič nepohovoril o full účte.

Čo sa týka iných hier ako sa s tým stále oháňaš, vieš ono fungovanie hry je v každej iné (platí sa za iné veci). V žiadnej hre avšak platiť nemusíš (okrem tej, čo si kúpiš v obchode s hrami), platením získavaš bonus, nie možnosť hrať. Je pravda, že každá hra je inak náročná a inak "ťahá" z človeka peniaze, niekde netreba dať ani cent a máš slušnú postavu, niekde treba dať 20€ a máš slušnú postavu, niekde treba dať 1000€ a máš slušnú postavu. A preto je tých hier toľko, aby si každý vedel vybrať.

Poznám ľudí, čo v tej istej hre dali 500€ a majú to isté ako človek, čo tam nedal ani cent ale za to hrá každý deň keď príde z práce, každý víkend, každý voľný čas. A tam je ten rozdiel, buď platíš, alebo makáš. To, že ty nemáš ani na platenie ani na makanie je ale len tvoj problém, pochopiteľne budeš všetky hry, na ktoré nemáš (myslené nemáš na to niekde sa v tej hre dostať - peniaze / čas) budeš kritizovať. Ale to je úplne normálne a bežné, preto ako hovorím, ich je toľko. Tak si vyber inú a nehádž svoju neschopnosť na komunitu, ona s tým nemá nič :)

11. Korben

Korben User

Ťažko je s niekym , kto si nedokáže uvedomiť, že za výhody si musí priplatiť a to platí pre všetko, nie len pre hry.
    Akú chybu si mám priznať ? Že som napísal koľko rokov to približne hráš a že to dokážu hráči nahrať za rok ? To čo som napísal, nieje tvoj osobný údaj. Koľko hráš, to si môže pozrieť každý na tvojom profile pilota, je to verejný údaj.

12. Sentiero

Sentiero User

Earthquake Pay to win? To jsi od někoho někde zaslechl a prezentuješ to tady, jenže tak to není. Tato hra jako jedná z mála je o schopnostech hráče, není to jenom o tom, že ten kdo má lepší loď tak automaticky vyhraje.

Ty se můžeš rozhnodnout jestli budeš do hry dávat peníze nebo ne. Já mám účet 7 let a za tu dobu mám takovej účet jakej mám - pár havoců, pár lf4, jenže na všechno jsem si postupně, poctivě nastřílela, protože do hry nehodlám dávat ani peníze a ani tu trávit celý dny v roce, tak hraju po trochách a tak jak mi to vyhovuje, no za ty roky se to nasčítá. Ani přesně nevím kdy jsem si naposledy U poslala, možná 4 roky nazpět...

To ty se musíš rozhodnout jakou cestu si zvolíš- platit nebo makat. Pokud ale nejsi ani pro jedno z toho, tak se potom nemůžeš divit.

13. -xghost-

-xghost- User

No když vezmu cca 5 online her, které jsem hrál, tak DO je nejvíc "pay to win". Kdo si zaplatí balík, tak létat se naučí za 2 tejdny a je dobrej. Zároveň to ale je i hodně o schopnostech - to platí hlavně při střetu podobných lodí a to se dá zařídit. I před o hodně silnějším protivníkem se dá často zdrhnout, atd... Takže to "pay to win" mi zas tak nevadí a pozitiva to vynahrazují. Kdo si zaplatí a má full účet, ať si ho má. Já do něj municí plýtvat nebudu. V podstatě na slušné hraní stačí klasické FE (iris, LF3,...) a to se i bez placení dá získat rychle. Pak už je to brutal čas, nebo brutal peníze, nebo kombinace.

Když už se tu řeší tohle spojení, bylo by zajímavé určit, kdo je vlastně ten vítěz DO. 1. v tabulce? To by pak o placení bylo a hodně. Ale já bych řekl, že DO žádného vítěze nemá. Na každé úrovni se dá zábavně hrát. Spíš mi to přijde, že čím jsem lepší, tím mě to baví míň. Chtělo by to trochu víc lidí.

14. lamiX

lamiX User

Ale je :) Je spousta her, kde skill rozhoduje mnohem víc než zde. Zde stačí umět naklikávat, používat empy, mixovat, pár dalších věcí a máš šanci vyhrát i JPA.
    A ten kdo má lepší loď automaticky nevyhraje? Ano, pokud má jeden apise a druhý ne, tak je to stále padesát na padesát, pokud má ovšem první full iris a druhý flaxy, tak zde je ta šance celkem mizivá :)

15. Sentiero

Sentiero User

lamiX psala jsem
    A samozřejmě když porovnáváš takové protiklady, jak jsi napsal, tak je zřejmý, kdo vyhraje :rolleyes:

Jenže ono se taky jedná o to, s čím se hráč spokojí.

Jestli chce vyhrát JPA, tak bez placení to nepůjde. Ten kdo si U posílá, tak je samozřejmě na tom líp, než ten kdo hraje "zadarmo" a pokud někdo míří do JPA tak ano, jde právě o "pay to win". Platí proto, aby dohnal hráče, kteří jsou na tom daleko líp než on sám a při souboji měli zhruba stejný šance, pak záleží právě na schopnostech hráče.
    Ten kdo se spokojí s občasným lítáním nebo lítá jen tak pro zábavu, tak nemusí do hry dávat extra velký částky a právě může hrát i bez placení.

16. lamiX

lamiX User

No tak do JPA by bylo potřeba jen prémko pro vyšší rychlost raket, jinak se dá ostatní sehnat za urko. Ono je JPA také tak trochu o štěstí kvůli rozsahu poškození. A ano, dá se hrát i bez placení, ovšem prémiovou dvojnásobnou rychlost raket bez placení neseženeš :) A jsem si jist, že se tato hra řadí mezi Pay2Win, protože když máš dost peněz, můžeš si koupit golu s plnou výbavou ikdyž ani jednou nevyletíš. U jiných her třeba potřebuješ určitý level, aby sis mohl něco koupit. Zde nemá level téměř žádný význam.

17. 1980milan

1980milan User

to nie je až tak pravda musíš vyletieť už len do brán lf4 havock herkules ci muníciu x4 nekupis

18. lamiX

lamiX User

Tak samozřejmě, ale full lf3 si koupit můžeš. Navíc ty brány si můžeš vesele klikat, když do toho házíš peníze, klíčů k truhlám si také můžeš koupit kolik chceš. Plnou výbavu tedy můžeš mít do týdne kdybys měl "neomezené" uridium.

19. 1980milan

1980milan User

ale skusenosti a lietat si nekupiš a to možeš mat full lod a nič ti to nebude platne :D

20. -HeJkO33-

-HeJkO33- User

povedzme si pravdu tato hra je pay2win :D dobre jedna vec je uridium ale bez premka mas tak ci tak nevyhodu - chyba ti 2-nasobne odpalovanie rakiet,2 ha lista + 2x nasobne sa opravujes a dalsie veci :p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.