Návrhy Odmeny pre nových hráčov na prázdnejších serveroch

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem -=URCIER=-, 1/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
?

Súhlasíte s odmenami pre nových hráčov na prázdnejších serveroch?

1. Áno

36.5%
  2. Nie

63.5%
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. lamiX

lamiX User

Přesně tak, já ještě neviděl větší pay2win hru, ovšem určitě takové hry jsou/byly.
    Tak naučit se používání EMP a mixování nezabere měsíce. Tato hra opravdu není zas tak moc o skillech

2. Kubino

Kubino Guest

Len to neni iba o tom mixovaní a EMP vieš. Zďaleka nemám elitnú loď (11 LF4) a už som v 1 vs 1 zostrelil aj TOP hráča na serveri. Taktiež aj mňa (po dlhodobej neaktivite v love) zostrelil slabší hráč (súdiac podľa SB a výbavy čo bola vidieť v profile hráča). Takže mi netvrď, že to nie je o skúsenostiach, skúsenosti nerozhodujú tak možno v arkádach na rôznych portáloch s mini hrami, v hrách typu MMO či RPG to o skilloch je. Kto tvrdí opak nehral viac ako 2 hry (hrať myslím niekam to aj dotiahnuť, nie pustiť a po týždni prestať) alebo patrí do skupiny "nemám na to platiť, nemám na to hrať desiatky hodín týždenne, nikde to nikdy neviem dotiahnuť" a taký bude vždy len breptať :)

Btw. nádherne znehodnotený návrh :oops:

Spartakus tohle ocenil(a).
  3. lamiX

lamiX User

Dobrá, v takových soubojích to o těch zkušenostech je. Pokud si ovšem jeden hráč po registraci koupí Leonovku a druhý si koupí uridium a koupí Golu, irisy, LF3 a B02, oba hráči jsou lvl 5(BP z nějakého důvodu expí hráče rovnou na lvl 5 ;)), ale kdo by v souboji vyhrál je jasné, první hráč by ani neměl šanci uniknout kvůli rychlosti Leonovky. Proto je tato hra Pay2Win, ikdyž ti uridium proti TOP hráčům příliš nepomůže.

Btw. nádherná aktivita moderátorů :oops:

4. Korben

Korben User

lamiX, O moderátorov sa ani najmenej neotieraj, na rozdiel od teba , oni niečo pre túto komunitu urobili.

Keďže táto diskusia smeruje neustále iným smerom, je návrh uzavretý.

Uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.