Odobratie výbavy

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem †|βłσδĐγ^$uςςε$|†, 18/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahojte kolegovia.

Chcel by som sa vás spýtať, či sa vám stalo že vám BP po dlhšej nekativite odobralo výbavu? mne osobne po 2 mesiacoch len!! A ak áno, snažili ste sa dajako aby vám to vrátili? podarilo sa? Lebo moc ma to nebaví začínať úplne odznovu.. som vám vďačný za všetky odpovede ;)

2. Korben

Korben User

3. jisap123

jisap123 User

†|βłσδĐγ^$uςςε$|†: Po 4 týdnech neaktivity má BP právo ti účet zrušit. Takže pokud si přišel o výbavu, můžeš být v podstatě rád ;)
    Osobně se mi to naštěstí nestalo a po několika týdenní pauze jsem mohl pokračovat dál.

4. No viem, že mi môže zrušiť účet už po 4 týždňoch a preto som sa aj divil že prečo zrovna toto že mi odobrali výbavu a rovno nezrušili účet :D

5. Korben

Korben User

Ak dáš zrušiť účet, cez BP portál, tak účet to nezmaže, zmizne len výbava. Účet ostáva v takzvanom Holde.

6. Aha. Takže asi vôbec nieje možné aby mi vrátili výbavu, no škoda teda.

7. Korben

Korben User

Toto ti presne zodpovedia na podpore hry.

8. Ok ďakujem, môžeš lock :)

9. Belgam

Belgam Guest

Na podporu hry je zbytecne psat, pokud jsi se delsi dobu neprihlasoval, podpora hry nema jak vybavu vratit.

10. =Marvin=

=Marvin= Guest

Povazuji za zodpovezeno, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.