Odpojení DO od Facebooku

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Lany_von_Awesome, 7/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj,

chtěl jsem se zeptat zda někdo tuší jak ověřit emailovou adresu ve chvíli, kdy jsem DO zakládal přes facebook. Kroky jak odpojit jsou jednoduché, problém ale je, že mi nelze ověřit emailová adresa, jelikož jsem v podstatě žádnou nezadával. Adresa kterou využívám na facebooku nefunguje.
    Díky za radu.

Lany

2. |Oromë|

|Oromë| User

Lany_von_Awesome A v centre konta(ozubene koliesko vpravo hore) v polozke email ti nieco ukazuje?

3. Ano, ukazuje mi to email, ale tento email mi hlásí "Nebyl nalezen žádný účet s touto přezdívkou a heslem." a to zkouším heslo které jsem měl k Facebooku předtím a taktéž které mám k němu nyní. Vyzkoušel jsem i heslo, které standardně používám na onlinehry, taktéž nefungovalo.

EDIT: Díky tvému dotazu mne napadlo změnit si heslo skrze "obnovení hesla" zadal jsem tedy svou emailovou adresu, zmenil heslo skrze potvrzení na emailu a poté jsem to heslo zadal do administrace a již odpojení funguje. nenašel jsem jinou možnost jak toto spravit, možná by stálo za to to nějak zapsat :) Každopádně děkuji za pomoc.

Naposledy upraveno: 8/6/15
  4. Kubino

Kubino Guest

Hlavné je si zapísať prihlasovacie údaje na maily a podobné kontá :)

Hráč problém vyriešil, zodpovedané.

LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.