Odškodné?

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ChuckNorris, 13/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravím,
    väčšina z Vás si asi všimla, že včera sa niekoľko hodín nedalo pripojiť na cz1 server.
    Dnes som na svojom účte našiel 33.000 urídia, len tak z ničoho nič. Má to s tým niečo spoločné (nefunkčná hra, prepásnutá mhh,...) alebo je to chyba a urídium bolo pripísané omylom?
    Výpis z bankingu:

Ďakujem za akékoľvek informácie od kompetentných.

pipsopisk12 tohle ocenil(a).
  2. Korben

Korben User

Neposielal si včera platbu ?

3. Práve že nie, preto mi je to divné. Cez MHH hra vôbec nešla.

4. Jupiter33

Jupiter33 User

nevím nikdy se mi to nestalo ale u některých her se mi to stalo dali ti to omylem ale nemůžou ti to už vzít

5. Prečo by nemohli? Ak je to chyba a nemal som to dostať, nech si to berú. Ak je to odškodné, super, ale mohli o tom nejako informovať, či nie?

6. Kubino

Kubino Guest

A neplatil si ani nejak v minulosti a nebol s platbou problém? Že by to bolo nejaké dodatočné pripísanie.

7. S týmto účtom naposledy toto: https://board-cs.darkorbit.com//threads/futbalovy-bonus.98487/ ale vyriešil som to (viz. téma na ktorú odkazujem) a už som na to potom nemyslel. Okrem toho to vôbec nesedí s množstvom urídia, ktoré som dostal za tú futbalovú akciu.
    S iným účtom sa mi nepripísal trojnásobok, keď som posielal SMS cez MHH (viď. https://board-cs.darkorbit.com//threads/mhh-a-sms.98452/ ) a bolo mi oznámené, že platba prišla ~ hodinu po skončení MHH - odvtedy už SMS neposielam, karta je istota a tam nikdy problém nebol.
    Sa divím, že nikto iný tento "bonus" neoznámil - buď som fakt jeden jediný vyvolený a mám asi preludy, alebo sú radšej ticho a míňajú?

8. Kubino

Kubino Guest

A k tej SMS cez MHH to nesedí? Neviem koľko si ich poslal a koľko si dostal urídia.

Btw. ak sú takí aj iní kludne môžu míňať potom sa budú diviť mínusu :D

9. No práve že nie, bola to jedna SMS za 3700u (pri MHH to malo byť 11 100u, nebolo, po nej nasledovala tá téma, čo som vyššie linkol, ale to je už jedno). Vtip je v tom, že to urídium bolo kúpené na úplne iný účet, teda na iné BIG číslo - tam žiadny takýto bonus nemám, díval som sa pre istotu. Okrem toho ticket v platobnej podpore k tomu už bol dávno uzavretý ako vyriešený a nezdalo sa mi, že by sa v tom nejak chceli angažovať. Proste sa im nestihli pripísať peniaze a bodka.
    Inak žiadne ďalšie problémy si už nepamätám - naozaj nemám kapacity na to držať v hlave každý jeden problém za tých takmer 5 rokov, čo hrám na českom serveri.
    Je možné sa v tomto nejak pohnúť ďalej? Napísať niekam na podporu?

10. Kubino

Kubino Guest

Dodatočne by ti bolo pripísané urídium max mesiac dozadu, 5 rokov fakt v hlave držať nemusíš.

Číslo transakcie môže preveriť len platobná podpora takže sa môžeš obrátiť tam i keď neviem či tam je možnosť "dostal som urídium navyše a priznal som sa" :D

11. No a čo tam teda navoliť? To je inak riadny "krok vpred" ten formulár na platobnej podpore, ktorý síce tetuškám uľahčí automatické odpovedanie a zatváranie ticketov, ale značne obmedzuje možnosti, s ktorými je možné platobnú podporu kontaktovať - napríklad aj s vyššie spomenutým futbalovým bonusom to bola veľmi patová situácia (na fóre nevyriešim skrz malých právomocí tunajšej vrchnosti, na platobnej nevyriešim skrz podarený formulár a herná podpora to vyriešila asi iba preto, že inak to už nešlo & asi som nebol jediný kto tam ako k poslednej nádeji zavítal).
    Nejaký nápad, čo konštruktívne môžem skúsiť? Alebo sa na to proste musím vykašľať a držať nejaký čas na účte pár desiatok tisíc U navyše, keby sa náhodou odmena brala späť a ak sa na to zabudne, potom to preklikať do brán?

pipsopisk12 tohle ocenil(a).
  12. No nevim po tom co jsem slyšel od svého bratra, jestli ti něco daj az toho co jsem tu četl během těchto 10 minut.. :(

13. Nerozumiem reči tvojho kmeňa.

baty77 tohle ocenil(a).
  14. Kubino

Kubino Guest

OT zmazané, ani mne GE3 nešla. Ak sa BP rozhodne MHH dať dozvieš sa to počas týždňa sledovaním hry.

ChuckNorris tie "tetušky" si netrafil ale to je jedno. Platobná podpora je bohužiaľ mimo SK&CZ tím DO, nech je akokoľvek chaotický, inak sa nič ohľadom platieb overiť nedá.

15. baty77

baty77 User

A není to třeba jen nějaký mecenáš? Spletl BIG a je to hnedka...

16. Kubino

Kubino Guest

Nesedí hodnota, bežným spôsobom sa nedá kúpiť 33 000 urídia, buď 30 000 alebo 33 300 (SMS).

17. »vojta«

»vojta« User

s promokódem na 10% bonus, nebo jestli je +10% na nějaký typ platby, by to šlo.

18. »vojta« mas pravdu opakovana pladba cez platobnu kartu pridava 10% takze 30 000 U mas 33 000

19. |Oromë|

|Oromë| User

»vojta« V tomto mas pravdu, da sa kupit 30k U + 10% bonus pri kreditke= 33k U.

ChuckNorris Proste asi ti zostava len skusit kontaktovat platobnu podporu, skus popisat problem co najpodrobnejsie a zvolit co najlepsie z moznosti, za pokus nic nedas.

20. Problém je, že platobnú podporu môže normálny smrteľník kontaktovať len prostredníctvom formulára, v ktorom bohužiaľ nie je možné vyplniť žiadne doplňujúce údaje. Všetko je tam podľa nejakej šablóny v ktorej môže byť zvolených pár vecí a tie silno obmedzujú, až zabraňujú možnosti niečo riešiť v takýchto krajných prípadoch.
    Platobnú metódu zvolím čokoľvek a vzápätí skončím buď na predmete, alebo v lepšom prípade na popise problému. Nehovoriac o tom, že sú tam polia, ktoré ani neviem ako vyplniť v tomto prípade.
    Čo mi vŕta v hlave? Ak sa budeme vážne hrať na to, že som ten "šťastný" čo dostal urídium namiesto niekoho iného (čo už samo o sebe mi znie ako dobrý nezmysel, ale budiž) a bonus 10% je len v prípade platby fastpay s platobnou kartou ani nie je možné kúpiť urídium na niekoho iného.
    No vidím že sa nedostaneme k ničomu lepšiemu, tak snáď ďakujem aspoň za snahu. Moje otázky boli zodpovedané, téma je teda vyriešená.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.