Ohladem hodnosti....

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by Jøžko[SCA™], Jan 12, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Zdravím mám otázku jenom se mi to zdá nebo když ste na prazdnejším serveru tak jde Hodnost težce získat za víc bodu A když je moc hráču tak to jde lehce získat... Je to pravda ?

2. 1980milan

1980milan User

to je trošku zložitejšie ale ak je viac hračov na inom servery samozrejme je aj viac hodnosti a lahšie ich ziskať

3. Dobre vdaka..

4. =Marvin=

=Marvin= Guest

Jøžko[SCA™] podívej se na článek Hodnosti. Hodnosti ve firmách jsou rozděleny procentuálně, tzn. čím více hráčů ve firmě bude, tím větší počet stejných hodností budou moci hráči mít. Samozřejmě až na hodnost Generál, který je na každou firmu pouze jeden.

Ještě nějaké otázky k tématu?

jirkorbiťák likes this.
  5. Foяmi

Foяmi User

Já bych něco měl.
    Na CZ3 je v každé firmě něco málo přes 4k hráčů a každá firma má pouze 2 šéf-plukovníky. Podle tabulky by mělo být v každé firmě 0,10% šéf-plukovníků z celkového počtu hráčů a pokud správně počítám, tak 0,10% ze 4000 jsou 4.

A s plukovníky to také nesouhlasí. Celkem jich je na serveru 32(MMO+EIC+VRU), ale podle tabulky by jich v každé firmě mělo být něco přes 20, když je hodnota 0,5%.

Last edited: Jan 12, 2016
  6. CZ3 je jiny. Ma pravo na nesrovnalosti a podivne se chovajici soucasti hry.

7. TRIXT

TRIXT User

Foяmi: Mám dojem, že do celkového počtu hráčů ve firmě se počítají i ti, co nehrají 4 týdny a déle (mají za jménem hvězdičku), na hodnost ale tito hráči vliv nemají a při přepočtu se do ní nezahrnují (je jim přidělena hodnost astronaut začátečník).

8. TRIXT - aha a proto maji min dvouhvezd nez by meli mit.. a vic hvezd o polovinu.. to zni logicky :)

9. TRIXT

TRIXT User

Little_Tali: Asi mi něco uniklo, napsala jsi, že mají ".. a vic hvezd o polovinu ..", ale oni mají i míň hvězd. Formi psal, že jich mají 32 celkem a měli by jich mít 60 (20+20+20). Byl to omyl, nebo jsi to myslela nějak jinak?

10. nj, moje chyba, pocitala jsem ze pise dohromady :) stejne plati, ze je to CZ3 a to je proste jiny :D
    Jen se zeptam, zda se mi ze s tim jak se pocita pocet hracu (ucty na firmu) mas pravdu, ale dalsi vec je - neaktivnich uctu je strasne moc, staci se mrknout po jak dlouhe dobe se lze porad prihlasit na nesmazany ucet.. myslis, ze je teoreticky mozny, ze by treba pocty hracu u nas na serveru takhle spadly, protoze by se za 4 roky trvale smazalo takovy mnozstvi uctu?
    Poctem hodnosti na firmu bohuzel nedisponuju, nejak mne to nikdy nebralo :) Prvni tabulka je rok 2010-2011 (nevim presne), druha z konce 2015.
    (1. sloupec soucet, druhej rozpocitany na jednoho hrace)

11. TRIXT

TRIXT User

Little_Tali: Jen si ujasním, bavíme se o tom, zda se do počtu členů firem započítávají neaktivní účty nebo nezapočítávají. Chápu to dobře?

Co se týká počtu účtů na serverech, dle mě je možno, že jich bylo smazáno hodně. Booteři, duplicitní účty, účty dlouhodobě neaktivní, účty expené na prodej nebo z důvodů získání odměny za pozvané hráče atd. Proč zbytečně zatěžovat databázi spousty nesmyslů. ;)

Jinak já si nejsem jistý, že je to stoprocentně tak jak jsem napsal, proto jsem začal větu slovy "Mam dojem ...". Navíc sice CZ3 je výjimečný, ale myslím si, že ani na CZ1 počty hodností neodpovídají počtu členů jednotlivých firem.

CZ1
    [​IMG][​IMG][​IMG]
    Členové
    4.396​
    3.163​
    3.143​
    A přitom např. šéf plukovníků je celkem 6. Dle teoretického výpočtu z celkového počtu členů (0,10 %) by to mělo být 4+3+3 tedy 10 celkem.

Little_Tali likes this.
  12. ano, presne o tom se bavime. Nenarazim na nic, byla to jen dedukce - btw to s neaktivnimi ucty bude nejspis pravda, jen se mi u nas nezdal tak strasnej propad :) tj vse ode mne.

TRIXT likes this.
  13. |Oromë|

|Oromë| User

Little_Tali Je to uplne vsade a nie len na CZ3, na mojom serveri by podla tabulky malo byt 5 sef plukovnikov, no realne su len 2. Plukovnikv by malo byt cca 26 a je ich len zhruba 13.

Urcite to sposobuju ucty bez hodnosti, existuju, su aj v rebricku a nie je dovod aby sa neratali do celkoveho poctufirmy, akurat nie su v hodnosti. Takych uctov je velmi vela(hlavne mensich uctov) a preto na prvy pohlad hodnosti nesedia.

Jøžko[SCA™] najlepsie na hodnost su najnovsie a najmenej vyuzivane servery. Napr. CZ3, niektore narodne servery s vacsim cislom(5,6,7). Niektore globalne ameriky su slabsie. Na globalne europy to moc neplati, po GE1 je na rebricek najnarocnejsia paradoxne GE7 a pritom je z nich najmladsia. Globalky su vsetky dost vyrovnane(okrem GE1, ta je stara a velmi narocna na hodnost), tam je asi jedno ci zacnes GE2 alebo az GE7, vcelku to bude rovnake.

Vela hracov sice sposobi viac jednotlivych hodnosti, no vacsia rivalita sposobi aj ovela vyssie hranice hodnosti. To co potrebujes na CZ3 na 3 hviezdy by na GE1 nestacilo asi ani na plukovnika.

Ak hladas server s nizkym rankom, tak je pre teba idealna CZ3.

14. PaiMei

PaiMei User

Otázka je, o jaké hodnosti se mluví. Pokud mu bude stačit zlatá placka a být např. major, je to asi dosažitelné na CZ3 rychleji než jinde. Pokud ale cílem hráče je hvězda, je jedno na jakém serveru se bude snažit, ale bude to znamenat další náklady a to hlavně finanční, protože to znamená jet jenom brány, brány a brány. I zde ale samozřejmě platí, že na cz3 je šance rychlejší než na starých serverech.

Já se relativně rychle dostal na plukovníka začátečníka, myslím že mě to trvalo lehce přes rok a teď se plácám uprostřed hladiny ranku mezi šéf majorem a plukasem a i když jsem se snažil ten náskok na hvězdu snížit, nedaří se.

Jediná šance jak té hvězdy dosáhnout je, že systém vychytá i top hráče, které si občas dávám na x-2 a kteří mají nahráno tolik hodin, že by museli sedět u compu 4 roky 20 hodin denně.

Thread Status:
Not open for further replies.