Ohledně Kappy

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ◄•K€ŁÏŝęK•►, 10/5/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý den, můžete mi prosím poradit? Mám 8 Kapp, a 0 Herkulu z toho my padli LF-4 , já jenom proč mi to vůbec nepadá ty Herkuly? Pač s tímto stylem budu full tak 100Kapp..:)Tak prosím, co dělát? :))
    Děkuju s pozdravem Včelička:)

2. S tym nic nenarobis, proste to je o stasti/smole. Teraz ti 8x nic nepadlo, mozno dalsie 2 pokusy ti padne ;)

3. Ano, ale jen už mě to štve :)) Takto, budu fullka vážně v 100 Kapp :D A to možná jen o štěstí :)

4. »OLDBOY«

»OLDBOY« User

5. Dobře, děkuju budu pokračovat,prominte jen jsem se zeptála:))

6. »OLDBOY«

»OLDBOY« User

Neomlouvej se, ale opravdu to, jak kdo bude mít brzo full Hercul je věc náhody, smůly, nebo štěstí... můžeš si vybrat;)

7. =Marvin=

=Marvin= Guest

◄•K€ŁÏŝęK•► bohužel co se týče padání předmětů v branách, není nikde napsané kolik bran musíš udělat na získání určitého počtu, je dána jen určitá pravděpodobnost, tj. je to o náhodě. Každý má na tyto věci jiné štěstí, tobě to sice zatím moc nepadá, ale třeba se to právě teď rozjede. :) Můžeš se podívat i na statistiky ostatních hráčů v tématu na které ti sem dal spoluhráč odkaz.

Jinak považuji téma za zodpovězené, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.