Chyby Okno kontaktů

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Foяmi, 6/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Foяmi

Foяmi User

U některých hráčů mám takovou chybu, že i když jsou na stejné mapě jako já, tak mi to ukazuje, jako by byli na jiné mapě.
    Server: CZ3
    [​IMG]85946933

2. |Oromë|

|Oromë| User

3. Foяmi

Foяmi User

Nepomohou Orome. S touto hráčkou jsem měl problém, už když jsem si ji chtěl přidat mezi kontakty. Mě nešlo přidaj ji a jí nešlo zase přidat mě, nevyskočila žádná chybová hláška, jako že by měla zaškrtnuto, že ignoruje všechna pozvání, také jsem se jí na to i ptal, ale nikdo z nás nevěděl. Nakonec mě viděla v aukci, tak si rozklikla můj profil a kupodivu takhle jí přidat si mě šlo.

4. Sentiero

Sentiero User

Možná to byla nějaká ojedinělá chybka, jestli se ti to u ostatních hráčů nestalo.
    Ale ty skupiny teď blbnou celkově. Když jsem s někým ve skupině tak jejich nicky jsou zelený nebo modrý a když skupinu opustím, tak nicky svítí oranžově, no prostě si to dělá co chce a v chatu zůstává skpinový chat i po opuštění skupiny.

5. |Oromë|

|Oromë| User

Sentiero A tie nicky blbnu v 3D? Pretoze v 2D som si nic podozrive na skupine nevsimol, akurat ten chat ostane, tam ale staci relog a zmizne.

Foяmi A nema niekto z vas nejaky divny znak v mene ? Oni su totiz aj neviditelne znaky, ty si skopirujes nick, no ona tam moze mat na konci neviditelny znak a ten sa neskopiruje a potom nereaguje ani pozvanie.

6. Mne sa to stávalo aj v 2D a dosť často v poslednej dobe. V 3d som to nezpozoroval.

7. Foяmi

Foяmi User

Nemáme neviditeplné znaky.
    No není to nějaká žávažná chyba, jen mě zajímalo, proč to tak blbne.

8. Sentiero

Sentiero User

|Oromë| ve 3D i ve 2D. No nejhorší to je asi na pirátech, tam jsme většinou velká skupina, a když ty nicky takto blbnou tak pak nejde poznat kdo se mnou ve skupině je a kdo ne.

9. |Oromë|

|Oromë| User

Foяmi Ak to bola len jednorazova chyba, tak uz tazko zistime o co islo, mohlo jednoducho nieco blbnut v databaze, chybne zapisany kod a podobne...

Sentiero Zaujimave, obcas som si v minulosti vsimol nejaku chybku v skupine, napr. ten chat, no zle svietiace nicky nie. Ono to moze sposobovat aj horsia udrzba pc(netvrdim, ze necistis pc). A vlastne aj novy update na 3D v tom moze mat prsty, ono sice v 2D sa nemenilo nic, no obe verzie musia byt prepojene a mensie chybky sa mozu objavit na hocicom, zopar som ich uz videl.

10. Foяmi

Foяmi User

Nejspíše to, že se mi neukazovala modře v kontaktech byla jednorázová chyba, ale přidání mezi kontakty, jak jsem psal nahoře, nám nešlo vůbec.

Už nemám žádné otázky.

11. kačatko81

kačatko81 User

Ahoj prosimvas včera sem koupil logdisk a aukci a nemam ho ale spravu o ziskani sem dostal:confused:

12. =Marvin=

=Marvin= Guest

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.