Omylom predaná loď

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem •»BΛŢØЯ«•†SK†, 20/1/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Caute, dneska som konecne nasetril 300 000 u a isiel som kupil lod citadel lod som kupil a dal obsadit stranka mi lagla naskocil bieli screen obnovil som dark orbit page logol sa na novo a golika mi predalo a citadela mi neobsadilo ale taktiez predalo a v hale mi neostala zidna lod neviem co je to za bug ale rad by som dostal lod nazad lebo chiba nebola umna dakujem.
    -----------------------------------
    Zabudol som doplnit ze v uridium biliancii mi naskocilo lod golith predana lod citaden predana v tom istom okamihu ako som klikol obsadit takze niako sa to tam domotalo a z neviem akeho dvovodu predalo obe lode takze dufam ze mi pomozete viriesit to dako

Naposledy upraveno moderátorem: 20/1/14
  2. Korben

Korben User

Help , nieje názov témy. Ďalej nepíš viac príspevkov pod seba ale použi tlačítko upraviť.

Prečítaj si ako správne prispievať na fórum, odkaz nájdeš v mojom podpise.
    Vlož sem výsledky tvojich testov.
    Vzorový příklad nahlášení technického problému ve hře

Tento krát ti názov témy zmením, na budúce bude téma uzavretá.

3. to sa stalo aj mne davnejsie som kupila aegisa a stalo sa mne to co tebe a nic s tym neurobili... lebo sa s tym nic ani robit neda... to neviem ani ja z akych to je dvovodov ale zrejme to je ze ti to sekalo sa ti to buglo a tym padom od toho bugu sa ti predali lode lebo presne to co si povedal sa stalo aj mne ale nic sa s tym neda spravit bohuzial aj mne sa to stalo kontaktoval som skoro vsetko co mi povedali ale nic z toho... :) bohuzial setri dalej kup to na rychlejsiom PC a pojde ti to ako mne ...

4. Korben

Korben User

Autor témy sa viac neozval.

Uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.