Opakovaná platba - pomoc s řešením

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Erase-me, 5/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Erase-me

Erase-me User

Dobrý den,
    mám dotaz ohledně toho, že hru již několik měsíců nehraji a dnes se mi strhla částka z mé platební karty za balíček Premium. Je možné, že mojí chybou jsem si nevšiml nějaké "super výhodné ikony", která umožňuje strhávání finančních prostředků. Nicméně dle e-mailu můžu platbu stornovat dle návodu, který je obsažen v bodech 1 a 2. Bohužel toto mi nejde zrealizovat a to tím, že dané záložky nemohu najít - neb jsem je nikde nenašel. Co se týká dalšího napsal jsem na support - automatická odpověď, že se někdo ozve během několika dní, nebo vůbec je opravdu spásná.
    Budu vděčný, pokud mi někdo poskytne informace jak se daného problému zbavit a účet rovnou zrušit.

Díky moc.

2. Zafod

Zafod User

V první řadě se přihlaš na účet a deaktivuji si v platební sekci automatické prodloužení balíčku.

K té odpovědi z podpory. Doporučuji si ji ještě jednou pročíst, jelikož se mi zdá, že komentuješ automatickou odpověď, která je vlastně potvrzení o přijetí tvé zprávy. Na poště se tomu říká doručenka...

3. Erase-me

Erase-me User

Ahoj, děkuji za informaci. Na automatickou zprávu jsem nereagoval - občas čtu :) Platební sekci jsem tedy danou transakci zadal zrušit a je již jako aktivní/zrušený.
    Spíše mi je záhadou, že když už je daný balíček aktivní (což jsem si nevšiml při zakoupení, že je to opakující se platba), že jsem neobdržel dopředu e-mail s informací o blížícím se konci předplatného. Netuším zda je možné ještě provést reklamaci platby, když službu nevyužívám (alespoň dle obchodního zákoníků bych na to měl mít 14 dní).

V rámci informačního e-mailu jsem dostal následující zprávu a z té jsem pochopil, že mám smolíka.

Premium - stříbrný balíček je předplatné, které je možné do 14 dnů před vypršením jeho platnosti vypovědět. V opačném případě se automaticky prodlužuje. Balíček lze vypovědět snadno ve 2 krocích:

• Klikni na možnost „Stav & výpověď“
      • Klikni na možnost „Vypovědět“ a vyplň krátký dotazník.

4. Kubino

Kubino Guest

Erase-me prípadnú reklamáciu musíš riešiť jedine s platobnou podporou, avšak neviem či to bude mať význam, keďže podmienky sú ako si popísal, t.j. je napísané, dokedy treba "predplatné" zrušiť. Máš teda ešte nejaké otázky?

5. =Marvin=

=Marvin= Guest

Autor už se delší dobu neozval, neaktuální téma uzavřeno a přesunuto do archivu.
    LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.