opkovaně aut.failed bezdůvodně

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem **rozárka**, 26/1/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. HEUREKA ;) 100x nic umořilo osla, NĚCO umořilo "failed" ! :)
    ať to bylo co to bylo, teď čet funguje - a doufám,že mu to vydrží ! :)

děkuji
    **rozárka**, 12/1/14 Smazat Nahlásit

to jsem psala, když se naposledy tento problém vyřešil o_O
    teď se to stalo zase , už po třetí ! , a zase musim otravovat lidi, aby mi pomohli

probůh co to ten BP vyvádí ? loni v říjnu, začátkem ledna a už zase :
    author.failed;)
    prosím, můžete mi zase pomoc ?
    předem moc děkuji :)

2. EnZet

EnZet User

Jako myslis chat ve hre ze ti nefunguje? Tak to se mi stava taky casto a vzdy po case, nebo po jednom relogu to zmizi..

3. Korben

Korben User

**rozárka** My ti nemáme ako pomôcť a preto to na fóre ani neriešime.

4. Korbene minule jste mi - aspoň to tak vypadalo - pomohli právě vy :)
    psala jsem i IP adresu a řešili jste to s BP ( je to k dohledání na 5.stránce tohoto )
    jinak bych neobtěžovala.
    p r o s í m, bez toho četu je to na nic . . . :(

5. Korben

Korben User

Citát kolegu .

6. tak mi tedy, prosím, řekněte, c o mám dělat ?
    proč - když to šlo minule - to nejde teď zase ?
    PODPORA je k ničemu, odesílá pouze univerzální cyklostyl bez jakékoliv individuální komunikace, tak jak si má obyčejný "hráč" pomoc ?
    čekat ne restarty je zbytečno ( to bylo i minule ),měnit IP adresu, která je od poskytovatele (UPC ) taky, tak co můžu JÁ udělat ?
    jiné "spojení" není, jen s vámi tady o_O , tak co s tím ?

7. Korben

Korben User

Toto nerieši ani podpora a ani fórum a vysvetlenie je jasné. Tento ban nemáme ako overiť.

8. dobře = tak c o mám udělat, abych měla to, co ke hře patří : chat ?

9. Korben

Korben User

**rozárka** akokoľvek by som ti chcel pomôcť tak nemám ako. Iná možnosť ako zmena IP adresy nieje.

10. vím, opakuji se, ale ani změna IP adresy minule nepomohla . . .
    proto se tak rozčiluju, protože jsem kvůli něčímu omylu bez četu,
    a namám jak to změnit :( bezmoc je vždycky k vzteku, že ? ;)
    tak co teď s tím ?
    kudy kudy cestička . . . ?:)

11. Crystal

Crystal User

proste resetni hru....ak nepomoze, resetni router tvojho internetu

author. failed uz aj mne naskocilo mnohokrat a vzdy to zmizlo, nebojsa ban urcite nemas, je to chyba ktora sa stava nam vsetkym obcas

po resetnuti routeru by to malo na 95% ist, ak nie skus napisat na podporu hry

12. Crystale jsi hodný, díky za rady, ale s podporou není řeč, podpora nekomunikuje :)

13. Sid

Sid Guest

**rozárka** podpora komunikuje a jistě jsi již od ní vyjádření obdržela, mimochodem je dokonce i zde v tomto tématu stanovisko podpory hry vylepeno.

14. Zeus

Zeus Guest

Tento problém většinou nastává,pokud není na tvé straně,že někdo má stejnou IP a provedl něco zakázaného a BP mu prostě dalo ban na IP.Proto můžeš mít tyto problémy,které ti způsobuje jiný hráč,bohužel.BP se brání tímto způsobem,jiné možnosti nemá a pak to odnesou někdy i poctiví hráči.
    jak psal kolega,požádej o změnu IP,ale at není jako ta minulá,kde jak si psala byl taktéž ban.

15. jejich univerzál : překlad
    Dobrý den!

Jsme rádi, že můžeme mít příležitost , které vám pomohou . Snažíme se odpovědět na žádosti co nejrychleji, v pořadí, v jakém došly.
    Mnoho odpovědí lze nalézt ve fóru v FAQ oblasti , které lze nalézt kliknutím na tlačítko hry nápovědy , na zadní straně vaší hry , můžete být schopni najít odpověď na svou otázku tam .
    Pokud se stále nemůžete najít řešení, po přezkoumání naše fórum a pomoci menu , prosím odpovězte na tuto zprávu s těmito informacemi , takže jsme schopni zpracovat váš požadavek tak rychle, jak je to možné :
    • Název hry
    • Uživatelské jméno
    • ID uživatele
    • Server
    • číslo transakce (je-li váš dotaz je ohledně platební věci )
    • Chcete-li připojit screenshoty a / nebo videa relevantní pro Váš dotaz , neváhejte tak učinit
    • Ujistěte se, že obsahují podrobný popis problému jste se setkali
    V některých případech problémy musí být eskaloval pro hlubší zkoumání . Pokud je to tento případ , budete upozorněni , že váš tiket byl předán , což může mít za následek delší , než je obvyklé odpovědi . Budete vždy obdrží odpověď zpět na původní letence , jakmile to bylo eskaloval .
    Upozornění: podat pouze jednu žádost o podporu pro každý jedinečný dotazu . Nemáme -li odpovědět na všechny žádosti o podporu , takže není potřeba podat více než jednu žádost na konkrétní problematiku .
    S pozdravem ,
    Váš Bigpoint Zákaznická podpora Team

to je jediné, jak "komunikuje" PODPORA
    opakovaně ! a posílala jsem tam prosby a žádosti, se všemi podrobnostmi (dokonce přeloženo do angličtiny ! ) a bez četu jsem stále
    tak na co tam jsou a proč, když si platím kompletní servis, kompletní ho nemám ?!?
    -----------------------------
    mimochodem - všechno se přeci d á ověřit ( viz ty nesmyslné bany apod.) , ne ? :)

Naposledy upraveno moderátorem: 30/1/14
  16. Korben

Korben User

Ty si platíš kompletný servis ? To mi je nejaká novinka. Inak s podpory ako prvá príde automatická odpoveď, čo pre teba znamená že tvoj email na podporu dorazil a nechce sa mi veriť že by ti ďalej neodpovedali.

Nepíš viac príspevkov pod seba , ale využi možnosť upraviť príspevok.
    Čo tu splietaš o nezmyselných banov. Zadarmo ban nikto nedostane, tak že pozor na svoje výroky.

17. Big_Bass

Big_Bass User

**rozárka** poslalas jim zprávu podle toho vzoru? a jestli ano tak napiš, co ti odpověděli. Jestli ti poslali (znovu) jenom tohle, je to asi důvod aby se někdo, kdo to může udělat, obrátil na jejich nadřízené. I kdyby byl ban oprávněný, mohli by odepsat něco v tom smyslu + přidat citaci jak výroku porušujícího pravidla, tak i pravidla samotného, v souladu s nímž byl ban udělen. Nebo alespoň že probíhá přezkoumání.

18. Belgam

Belgam Guest

Pozor dat sem odpoved z podpory je ban na forum. To zde nema co delat.

Jinak cislo ticketu prosim dej, uvidime zda odpoved dosla.

Jinak tyto bany se neresi a ani nerusi. Ban mohl vzniknout i na jine hre od BP.

19. Big_Bass

Big_Bass User

To je dobré vědět, už je to dlouho, co jsem si četl pravidla.
    Chtel bych se zeptat, proč se některé typy banů neřeší. IP adresa, kterou vidí BP je sice použitelná víckrát, ale ne najednou, dva počítače se stejnou IP v jednom okamžiku neexistují. Bany afaik uděluje člověk, který se jako každý může mýlit. To by přístup "neřešíme, nerušíme" při vyšším počtu takových situací byl v přímém rozporu se slovy výkonného ředitele BP ve videu o blokování obuvníků, že "the thing that we care most about is our gamers"
    -----------------------------
    přiložím odkaz, abyste to nemuseli hledat

20. Belgam

Belgam Guest

IP adresa je neco jineho a muzou ji mit 2 pc najednou.

IP ban na chat je za hrube poruseni VOP a pokud uz je udeleno je trvale.

Jinak doopravdy nevim proc se to tu resi, ban je trvaly a jedina moznost je zmena IP adresy,kterou lzezaridit u providera internetu.

Tim beru tam za zodpovezene a uzamknute.

LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.