Oprava flax stihačky

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem pista1bogdan, 5/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravím mám 7 flax stihačiek poškodených na 70 % a keď ich chcem ručne opraviť tak mi to dá 1 lvl. dole. A kupil som si CPU2 na opravu stihačiek. To CPU mi ich opravi za kredity ? A keď ich opravi tak mi to ten level zoberie alebo nie ?

2. =Marvin=

=Marvin= Guest

pista1bogdan Při každé opravě letounu klesne jeho level o jeden stupeň, a nezáleží na tom zda jej opravuješ ručně nebo pomocí CPU. Cena za opravu záleží na typu letounu. Flaxy se opravují za kredity, ostatní letouny je nutno opravit buď pomocí poukázky na opravu nebo Uridiem.
    Doporučuji pročíst si tyto informace k letounům:
    FAQ - Vše o letounech
    Letouny

3. Ano ten lvl ti to veme tak jako tak ale bejt tebou spolehám sám na sebe a kontroluji i opravuji je sám

4. Korben

Korben User

ηιтяєχιѕ, To nieje dobré riešenie. Ja spolieham na CPU, ešte ma nesklamalo ale samozrejme že ho kontrolujem. Je to dvojnásobná istota a to je lepšie, ako sa spoliehať sám na seba. ;)

5. Ok ďakujem ja len ohľadom toho lvl :)

6. Tak mě také nesklamalo ale počítám stím že je to nováček a mohl by zapmenout já sice nejsem nováček ale stala semi taková nehoda že sem se na něj spoléhal až tolik že už sem neměl opravy :) a jiste si sám domyslíš jak to dopadlo :) vzhledem k tomu že hraji na ge1 3 týdny mělo to fatalní nasledky na upg. na irise , ještě že byli jen ty dva a zbyle iris ne .

Edit: myslel sem to tak aby tam to cpu měl ale opravoval si je sám nečekal na cpu omlouvám se špatně jsem se vyjádřil.

7. |Oromë|

|Oromë| User

ηιтяєχιѕ Ono mne pukli stihacky len raz, tyzden po tom ako som zacal hrat mi zmizli 2 flaxy, tak som sa vtedy zlakol, ze odvtedy mi uz 7 rokov nepukla ani jedna stihacky. :D Najlepsie je opravovat rucne a zaroven mat v zalohe cpu.

pista1bogdan Ano, lvl ide po kazdej oprave o stupen dole.

Povazujem za zodpovedane, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.