Oprava letounu Flax

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ~^~|FuryRG|~^~, 26/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravím,

Chtěl bych se zeptat. Když jsem klikl na tlačítko opravy u Flaxe, tak mi to napsalo toto: "Oprav tento letoun za 6.500 credits. To způsobí pokles z levelu 6 na level 5." Takže mi to nic jiného nesebere? Myslím tím třeba kupon na opravu atp.

Předem děkuji. S pozdravem, Fury.

2. Joker71

Joker71 User

Ne nesebere, sebere ti to jen kredity a snížení levelu letounu o jeden stupeň. Ovšem, jak se ti sníží level letounu, letouny již nebudou mít takovou účinnost, jako před opravou. ;)
    Btw. Letouny opravuj, až budou poškozeny minimálně s 80%.

Naposledy upraveno: 26/7/15
  3. To vím, já jsem jenom zkusil co by to stálo a nebyl jsem si jistý. Teď už mi to je jasné. Mimochodem mám CPU opravy letounů 2, takže se nemusím strachovat.

Jinak díky za odpověď. Další otázky nemám.

4. |Oromë|

|Oromë| User

~^~|FuryRG|~^~ Staci citat to co ti vypisuje pri oprave, pri flaxoch ti kupon nezobere, uz len kredity.

Zodpovedane, LOCK

5. =Marvin=

=Marvin= Guest

~^~|FuryRG|~^~ jen pozor, aby cpu opravy letounu spravne fungovalo, musis mit dostatek Uridia (pripadne kreditu nebo poukazek) na opravu danych letounu.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.