Opravovací robot nejde.

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem RobPol, 2/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. RobPol

RobPol User

Zdravím,
    chci se jen zeptat, nebo spíš oznámit že mi nějak zlobí opravovací robot.
    Asi se mu nechce do práce, ale zlobí mě už od včéra při pukání VK, nebo pirátů se mi po puknutí NPC nechce zapnout přes kliknutí na něho, nebo zmáčknutí čísla 5. (Robota mám na rychlé liště na čísle 5).
    Zapne se automaticky, ale až po určité době, já na něj klikat nemůžu, jelikož ,,svítí´´ šedivě, jako kdybych ho neměl v konfě, ale mám ho tam :D
    Po chvíly teda sám začne opravovat, ale nechce se mi pokaždé čekat minutu než se zapne sám.
    Prosím o tadu, z mojí strany asi problém nebude, ale kdo ví :D
    Předem děkuji za radu.

2. Hé®akles

Hé®akles User

Tento problém sem mel taky me pomohlo když sem znovu udelal konfy

ARSPEL tohle ocenil(a).
  3. RobPol

RobPol User

No mám to furt :D + Ještě nemůžu na pirátech měnit munici, a nešla mi přepnout ani konfa, ted přepínat můžu ale pořád ten robot :D

4. Kubino

Kubino Guest

Robot sa nespustí v sekunde kedy si zmyslíš, je tam nejaká časová rezerva kedže nesmieš byť pod útokom. Toto nie je chyba toto je v hre dlho.

Prepínanie konfy a munície je iná vec.

5. RobPol

RobPol User

Kubino, vím na o narážíš, ale ne. Já čekám, ale vždy mi normálně robot svítil (Barevně) na rychlé liště, no ted ne, ted svítí šedě, jako kdybych ho tam neměl v konfě.
    Proto vždy musím čekat než se zapne sám, ale ok to nějak přežiji.
    Ale spíš mě více vadí to přepínání konf a munice že mi nejde.
    Java a Flash Player aktuální, CCleanerem PC vyčištěno, testy netu taky nad normu.
    A podle toho co jsem si psal s hráči tak nejsem jediný komu se to děje, tedy chyba na mé straně asi opravdu není.

6. Kubino

Kubino Guest

Ak je chyba globálna nič viac ako čakať na nápravu tak či tak nemôžeme robiť.

Btw. ešte si treba pozrieť (v prípade premia) nastavenie kláves.

7. RobPol

RobPol User

Bohužel, výplata přišla malá a na prémko nezbylo :D
    Dobře, budu čekat, jen ještě jedna věc ;) BP jste o tom dali vědět, at na to mrknou, nebo se bude čekat až na tu chybu přijdou sami?
    ( Jen dotaz, nic ve zlém :D )

8. Kubino

Kubino Guest

Určite na to upozorňovali kolegovia aj z iných fór ale pre pokoj na duši som to napísal na príslušné miesto aj ja ;)

9. RobPol

RobPol User

Dakujem ti :D
    Istota je istota :D
    Toto tema mozeš uzamknut ;)
    A dakujem
    LOCK !

10. Kubino

Kubino Guest

Poprosím bez toho LOCK-u.

Na žiadosť autora uzamykám.

CVAK