Otazka k: Maskovaci Modul Typ A

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Dean26, 17/2/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dean26

Dean26 User

V navode a ani v biblii som sa o tejto veci nedocital, preto som zalozil tuto temu.

Mam v inventari maskovaci modul typ A. Takze v hre som zamaskovany. V aukcii zakupim dalsi maskovaci modul typ A. Teda v inventari ich mam 2ks.
    Ak vyjdem z masku (zacnem utocit) a znicim nepriatela/NPC, tak akonahle prestanem utocit, aktivuje sa mi ten druhy maskovaci modul typ A, co som mal v inventari? Alebo automaticky stracam vsetky maskovacie moduly typu A, ktore mam?

Vdaka

2. Kubino

Kubino Guest

1 modul = 1 maskovanie, t.j. mal by ti automaticky naskočiť. Odskúšané to však nemám, ak vyskúšaš a dáš vedieť nebude to na škodu.

3. Dean26

Dean26 User

Takze som to vyskusal...dokonca som mal v inventari 3 maskace typu A, ale ako nahle som vysiel z masku a odstrelil nepriatela, o vsetky 3 maskace som prisiel.

Naposledy upraveno: 17/2/15
  4. Zeus2

Zeus2 User

Napiš na podporu hry,at se ti na to podívají.Není možné,aby za jeden sestřel se ti odečetly všechny 3 kusy

5. Kubino

Kubino Guest

Zeus2

neposielaj na podporu hry prosím, na to sú tu moderátori. Schválne som požiadal hráča o test na základe čoho sa viem BP spýtať či ide o úmysel alebo chybu.

Tu sa ale obávam, že ide o úmysel nakoľko ide o maskovací modul, nie CPU. Na "uchovávanie" viacerého počtu maskov bez nutnosti stále kupovať je práve CPU. Je pravda, že by sa odčítať 3 nemali ale ono by nemali ísť ani 3 kúpiť kedže, opakujem, to nie je CPU.

6. Dean26

Dean26 User

Kazdopadne by sa na to mohli pozriet a zriesit to bud jednym alebo druhym smerom...bud, ze sa neda kupit dalsi modul, ak uz 1 mas v inventari alebo prave naopak, ak uz ich mas v inventari viac ako 1, tak po zostrele nech znizia pocet len o jeden. Poprosim moderatora o posunutie danej veci dalej na BP developerov. Dakujem :)

Nieco nove po 2 tyzdnoch?

Naposledy upraveno moderátorem: 4/3/15
  7. Kubino

Kubino Guest

Ako som už spomenul, modul A nie je CPU, t.j. nevedia sa hromadiť jednotlivé masky. To, že to ide je napr. ako keď ide kúpiť 2 krát tú istú formáciu, bohužiaľ to nie je ošetrené v hre a hráč by si mal uvedomiť čo činí. Ak chceš viac maskov vydraž si CPU, v dnešnej dobe je to otázka pár kreditov kedže sú už aj v dražbe.

8. Dean26

Dean26 User

Ok, myslim, ze mozeme uzavriet tuto temu.

9. Kubino

Kubino Guest

Zodpovedané, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.