Otazka na Gahana

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem mafy82, 31/5/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mafy82

mafy82 User

Nakoľko si mi nedal moznost reagovat, tak zakladam vlakno tu nakolko je to diskusny kutik. Vies mi aj vysvetlit kde som porusil pravidla chatu? Ono by to bolo dobre vysvetlit aj do buducna lebo pri vaších pravidlách ktoré prispôsobujete sebe bez vysvetlenia hráčovi čo vlastne porušil mi už príde dosť divné

napr. "monitor a real je uplne nieco ine ;)" za toto ban?

napr. "pozri si na internete videa o tom ako si niekto skace ku niekomu koho nepozna ...len aby si v reale nedopadol rovnako ako ty co zacinaju bitku v tych videach chlapče" za toto ban? Veď je to konštatovanie reality videí na internete a rada pre hráča, ktorý skutočne sa MNE vyhrážal. Že nie vždy sa oplatí skákať a vyhrážať ľudom o ktorých nič nevieme. Takže, kde som tu porušil prosím pravidlá nechápem?

napr. ja mam davno po skole cipisek :D(mimochodom hráč sa snažil urážať, narážkou o dieťati pri konštatovaní, že som dieťa).... ale pri najblizsej sluzobke do ciech sa ti ozvem budem zvedavy ci dojdes na dohodnute miesto :D... kde je tu nejaká vyhrážka bitky, alebo nejakého ublíženia z mojej strany na rozdiel od hráča, ktorý sa vyhrážal všetkým možným?

Prosím o vysvetlenie ...kľudne aj od hráčov či som naozaj prekročil medze slušnej konverzácie na udelenie mesačného banu na chat?

ďakujem za odpovede.

P.S. inak s tak agresívnym banovaním a kickovaním hráčov som sa doteraz ešte v žiadnej online hre čo som hral skutočne nestretol. Dostávam kick alebo ban keď napíšem "tvl", "bože som to ja blb čo som urobil" a podobne.

2. Korben

Korben User

Prečítaj si pravidla pre chat, vysvetlenie si už dostal a herný chat neslúži na vyhrážanie a nadávky. Ak sa tebe niekto vyhrážal tak si to mal nahlásiť.
    Tak isto si dobre prečítaj aj pravidla pre riešenie banu na chate.

Téma smerovaná na moderátora/ administrátora.

Uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.