Otazka

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem obliviont, 17/2/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. obliviont

obliviont User

Opat sa ospravedlnujem dopredu, ze asi davam OTAZKU do zlej temy, ale v podstate sa jedna o diskusiu, moze sa zapojist kazdy.

17.02.2015 - 03:23[​IMG]Bonus Zľavy automaticky predĺžený
    17.02.2015 - 03:18[​IMG]"Bonusový zosilňovač" kúpený. (500)
    17.02.2015 - 03:18[​IMG]Bonus Dvojnásobok pripísaný

Od polnoci som sa vypol, a toto som si rano o piatej nasiel v denniku, ako je to mozne?

2. 123812

123812 User

A nezná někdo tvoje údaje?

3. obliviont

obliviont User

zabudol som dopisat, ... ziaden balik nemam predlzeny, koncia v spravnu dobu, nebolo ani minute uridium, aj som si kontroloval ucet v banke, neboli ziadne prevody, mam zmazane platobne udaje, takze vobec netusim o co ide vobec, nechapem co su to za zlavy, bonusy a podobne,

4. 123812

123812 User

A nemohl ti to koupit někdo kdo zná tvé údaje?

5. Kubino

Kubino Guest

obliviont

dokedy a aký balíček máš aktivovaný? Ak sa nič nepredlžilo a máš balíček platný tak isto ako večera je to len hláška v lodnom denníku, kt. nemá nejaký význam pre teba.
    Btw. nejde tak ani o sekciu ako o názov témy, názov "otázka" je nevhodný.

123812

túto hlášku kedysi vypisovalo vo veľkom, nemusí ísť o nákup stačí mať len aktívny balíček a ono to takto zvykne písať.

6. obliviont

obliviont User

tak sorry ze som netrafil nazov, ... no baliky mi koncia normalne ako maju, sledujem si datumy, nic sa nezmenilo, len takato hlaska, tak len som sa zlakol ze niekto lozi na ucet, ale ked aj bankovy ucet zamknuty a uridium sedi, tak ma len trapila zvedavost, :) dik

7. 123812

123812 User

Nehraju dlouho, a forum taky nepoužívám často, takže nevím :)

8. Korben

Korben User

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.