Otázky od začiatočníka.

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem WerzTestUs, 5/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. WerzTestUs

WerzTestUs User

Dobrý večer,
    mám také menšie otázky: Prečo my stále zmizne maskovací modul typu A ? Je moderný skok CPU 1 obmedzený? Načo je dobrý skylab? Základne cechov na čo slúžia? Ospravedlňujem sa ak som to zle zaradil. A prečo tu mam 10 body ak som zatiaľ nič nenapísal?

Predom ďakujem,
    Werzus.

2. 1. Máš ten mask v obou konfiguracích?
    2. Nevím jestli myslíš CPU pokročileho skoku nebo skok na domovskou
    3. To je asi za to že jsi nalogoval na forum :D

Skylab je dobrý na vylepšení generatoru a laseru -Skylab

Zkus mrknout sme třeba najdeš na více věcí odpověd DarkOrbit Bible CZ - otázky a odpovědi

Little_Tali tohle ocenil(a).
  3. WerzTestUs

WerzTestUs User

mam na mysli AJP01-CPU ten za 75 000 Uridia a nie už ho nemám lebo my stále zmizne :D ten za 500 U - a keď ho mám by ma nepriateľ nemal vidieť do môjho útoku?

4. AJP01-CPU Ti zustane. ale pokud nemáš kupony ke skoku tak skok stojí uridium. A ten mask: Když ho máš tak tě hráč sice nevidí na mapě ale vidí tě na minimapě a muže tě kliknout.

PLPolish-legion-FX- tohle ocenil(a).
  5. WerzTestUs

WerzTestUs User

aha ale mne stále zmizne neviem prečo :D

6. Naposledy upraveno: 5/12/15
  7. WerzTestUs

WerzTestUs User

50 maskovanie to je na 50 pouziti?

8. WerzTestUs

WerzTestUs User

A ešte jedna otázka ak mi zničia loď a opravím sa tak strácam tie poukážky na opravu ne? a čo sa stane ak sa všetky minú? kde ich zohnám?

Naposledy upraveno: 5/12/15
  9. Když všechny utratíš tak to zas takovej rozdíl není. Na základnu je stále zadarmo ale na port a na místo se platí.. ale nevím kolik, mám 11k kuponu takže mi je to taak něják jedno :D

Mužeš je sehnat v specialních bonus boxech, v misích, spaceball a pod.

10. a muzou vypadnout kdyz klikas galaxy gates :)

11. Tady mas moznosti opraveni lode. Pokud se klikne po zniceni na moznost opravit na zakladne je to zdarma kupon na opravu nepotrebujes. Uz to neni jak v minulosti kdy pote co ti dosli kupony tak si prisel o lod. Opravit loď zdarma na základně nebo za poplatek na portu či na místě.

- Znovu si koupit loď (pokud se jedná o kreditovou loď)

- Vylosovat si v materializátoru Galaktických bran (GG) slevový kupon.

- Kreditove lode lze opravit za kredit. Cena opravy je 5% z ceny lode pri zakoupeni.

12. WerzTestUs

WerzTestUs User

A načo slúži jackpot?

13. =Marvin=

=Marvin= Guest

O jackpot eura která jsi nasbíral ve hře se dříve měsíčně soutěžilo v tzv. Jackpot Aréně, a vítěz poté dostal nasbíraná eura vyplacena v reálných penězích. Nicméně tato soutěž je momentálně pozastavena, jinými slovy zrovna teď jackpot eura k ničemu neslouží.

14. WerzTestUs

WerzTestUs User

aha ďakujem. Prosím aby sa téma ešte neuzavrelo lebo každým dňom objavujem nové a nové otázky :)

15. Drift1

Drift1 User

16. WerzTestUs

WerzTestUs User

V Tech Factory čo vyskúmam je na 1 použitie? či iba niektoré?

17. =Marvin=

=Marvin= Guest

WerzTestUs v tech factory se dají vyrobit 2 druhy předmětů, jedny jsou techy a druhé dodatečné letouny Apis a Zeus. Techy jsou na jedno použití, ale můžeš si jich vyrobit více do zásoby. Více informace o tech centru najdeš kliknutím na následující odkaz: Technologické středisko (Tech Center).

Celkově na podobný druh otázek nalezneš odpovědi v tématech v sekci Popisy/glosář.

18. WerzTestUs

WerzTestUs User

dá sa nejako raketomet dočasne deaktivovať ? mám automatické vystreľovanie rakiet ak strieľam laserami. Ale odpaľuje aj z raketometu. nedá sa nastaviť že by odpaľoval len rakety? nie z raketometu tiet?

19. GΞRΛN

GΞRΛN User

V hernom okne si klikny na lištu rýchlych slotou na sekciu cpu a klikny na cpu raketometu:RL-LB1-CPU ak svieti na žlto je zaple keť nesvieti tak je vyple.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.