overovaci email nejde !

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem JAJAJ00, 16/2/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. JAJAJ00

JAJAJ00 User

dobry den,
    mam uz skoro rok ucet a zatu dobu my jeste neprisel na email na kterej jsem ucet zalozila overovaci email nevite proc ? a poslala jsem overovaci email na jinej email a tam to prislo ale nesloto overit protoze to nebyl email na kterej jsem ucet zalozila. Dekuji za odpoved.

2. |Oromë|

|Oromë| User

JAJAJ00 Neprisiel ti ten mail do spamu, pozri si nastavenia mailu ci ti to tam nieco neblokuje.

btw. po roku ti tu tazko pomozeme s overovacim mailom, ak mas pri registracii problem, mas to riesit hned.

3. JAJAJ00

JAJAJ00 User

Jo jen ze jak ja jsem si zalozila ucet tak jsem to chtela overi hned ale nic my neprislo a myslela jsem ze to
    prijde pozdeji ale neprislo ani do spamu ani nikde:( nevim co ted mam delat.

4. Korben

Korben User

A zadávaš dobrý email ?

5. JAJAJ00

JAJAJ00 User

jo je to spravnej email

a kcemu je vlastne dobre overit ten email ? ma to nejake vyhody nebo nevyhody ?

Naposledy upraveno moderátorem: 18/2/15
  6. Kubino

Kubino Guest

Nepíš tu multiposty prosím ťa, používaj tlačítko upraviť.

Overenie email-u má tú výhodu, že je účet viazaný na konkrétny mail, t.j. ak sa ti niekto prihlási na účet nedokáže ho bez prístupu na mail editovať, t.j. heslo, dať na iný mail a podobne.

Na akom serveri máš mail? - slovne, nie link
    Pri registrácii si nespravila v maily chybu?
    Pri registrácii si zaškrtla odber newsleteru?

7. JAJAJ00

JAJAJ00 User

Seznam
    a v emailu jsem chybu neudelala. Ja jsem jmeno toho emailu skopirovala a vlozila tam
    nezaskrtla jsem odber newsleteru protoze to jde jen kdyz ma ucet overeni email a to my neslo. :(

8. Kubino

Kubino Guest

Seznam zvykne takéto maily hádzať do spamu, pozerala si celý mail?

9. =Marvin=

=Marvin= Guest

Vyresil autor svuj problem?

10. loputa97

loputa97 User

Už je to déle, co jsem měl stejný problém, který se nakonec vyřešil. Šlo jen o to, že jsem po zadání e-mailu a potvrzení dával hloupě šipku zpět, místo křížku na záložce :rolleyes:

11. Kubino

Kubino Guest

Autor sa viac neozval.

LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.