Chyby P.E.T

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem !!§GOLIATH§!!, 29/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Můj P.E.T. má mít lvl 3, ale při hraní se mi ukazuje jako lvl 0. Musím mu odemknout slot, aby se mi P.E.T. při hraní ukazoval jako lvl 3 ?

2. Dwarf

Dwarf User

ne nemusíš mu nič odomknut a máš ho vypnutý vypnutom stave vyzerá na level 0 ale keď ho zapneš tak sa ukaže u jeho obrazku čislo jeho urovny a vzhlad obrazku sa zmeni

3. Jo to vim ale kdyz ho mam spusteneho, tak se mi ukazuje lvl 0

4. Korben

Korben User

Vlož nám sem ID.

Little_Tali tohle ocenil(a).
  5. Foяmi

Foяmi User

V levém horním rohu hlavní stránky máš své ID. Opiš ho sem.

6. Korben

Korben User

!!§GOLIATH§!!, Čo to tu prosím ťa nacvičuješ? To ID stačí označiť , skopírovať a sem vložiť.
    Ctrl+C a Ctrl+V a je to.

Little_Tali tohle ocenil(a).
  7. Ale potom se mi na muj učet kdokoli připojí

8. Foяmi

Foяmi User

Nepřipojí.

9. Proč ho potrebujete ?

10. Foяmi

Foяmi User

Já osobně ho tedy nepotřebuji, mě je k prdu. Ale pokud máš nějaký problém, tak ID pomůže k identifikaci účtu, aby ti pověřená osoba pomohla problém vyřešit. Nemusíš mít žádný strach ze zveřejnění. Nikdo se ti na účet nedostane za pomoci ID.

11. a kterou ID ? při hraní nebo v hangáru

12. Foяmi

Foяmi User

Je jenom jedno ID, ale nejspíš ho najdeš v hangáru, jestli tě správně chápu.
    Už je ti jasné, kde ho najdeš?

!!§GOLIATH§!! tohle ocenil(a).
  13. 87528694
    --------------
    je tu
    ok

Naposledy upraveno moderátorem: 29/8/15
  14. Foяmi

Foяmi User

Koukám. Ale používej možnost "Upravit", nepiš více příspěvků pod sebe.

15. |Oromë|

|Oromë| User

Uz sa to riesilo tu. Diskuze FAQ: P.E.T. 10

Problem je v 3D a tam ukazuje vzhlad len pre 1,4,7,10,13,15 lvl, ostane chybaju. Takze PET by sa ti mal zmenit na 4 lvl.

Mimochodom ID sa neda na nic zneuzit, je verejne dostupne a sluzi len ako identifikacia uctu. Do buducna si ho niekde zapis aby si nemal problem pri pripadnych problemoch, bez ID ti totiz podpora nedokaze pomoct.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.