Palladium vs Bonus Boxy

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem »»MatusMak««, 15/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravím,

moja otázka je pomerne jednoduchá - za cieľom získať extra energiu do galaktických brán, oplatí sa mi viacej zbierať palladium (čo som robil doteraz) alebo bonus boxy na PvP mapách?

Aby som to trošku rozvinul...

PALLADIUM
    - za 2 hodiny nazbieram plný sklad, teda 200 EE (s PETom)
    - nemôžem byť však zamaskovaný, preto si musím dávať pozor na hráčov a NPCčka

BONUS BOXY
    - bez PETa by som mal podľa mojich odhadov byť schopný na PvP mapách sám nazbierať niekde medzi 100-150 EE za 2 hodiny (s PETom neviem koľko, ale odhadujem že Mechanizmus zberu bonus boxov druhej úrovne by mohol pridať cca. 25 EE)
    - podľa odhadov by som mohol nazbierať aj nejakých 10-15 000 Uridia (opäť, rátam bez PETa)
    - PvP mapa je plná mojej firmy, preto sa tam cítim bezpečnejšie a nemusím riešiť, že na ako na Palladku tam niekto loví a tak nemôžem v danej chvíli ho zbierať
    - Extra energie mám hneď a nemusím sa zakaždým ísť vyhodiť
    // Tieto hodnoty som vyrátal z 30 minútového testu

Možno až trošku veľa úvahy na takú jednoduchú vec, ale potreboval som si to dať na "papier" + možno odhalíte chyby v tomto uvažovaní :D

2. Tak nedelej 30minutovy test na vypocet 2hodin. Jdi rovnou sbirat a po dvou hodinach uvidis sam co se ti vic vyplati a hlavne co te bude vic bavit.Jinak,ale pokud chces boxikovat tak bez zakoupeni dablu na boxy se to asi moc nevyplati. Tam je pak otazkou jestli za to ty penize das a nebo ne. Dale musis na boxy smerovat i profil pilota a tim taky navysit hodnotu ee a uridia z boxu.

3. Podľa možnosti už do tejto hry viacej peňazí dať nechcem. Živiť Pay2Win je už len krôčik od gameblérstva.

Ozaj, išiel som ešte na hodinu na PvP a pozoroval som celkom zaujímavú situáciu. Prvých 30-40 minút mi z boxov padali energie zhruba tak, ako som očakával, no naraz sa to nejako zlomilo a prestali padať. Vyslovene som ich dostal raz za 10-15 minút. Neviem, či je to nejaký zámer, ale toto sa mi ešte na normálnych mapách nestalo.

4. *Firefox1*

*Firefox1* User

Ano je to tak, pokud v určitou dobu přestává padat EE pak je dobré změnit mapu a nebo jít sbírat v jinou dobu :)

5. Tohle jsem řešil už před nějakou dobou a došel jsem k tomu názoru, že pokud se nekoná žádná akce (dýně, dárečky, hvězdičky, nebo jiné "spešl" boxíky :D). Tak nemá smysl bez double a PP boxíkovat.

Někdo na to může mít jiný názor, ale podle mě nejrychleji "zadarmo" nasbíráš EE na paladku. Na druhou stranu, z boxíků ti napadá i Urko a to můžeš taky protočit :).

BTW: Jestli chceš boxíkovat, tak sběrač by jsi měl co nejdřív vylepšit na trojku :).

6. Dwarf

Dwarf User

Boxikovanie je lepšie podľa mňa pretože tak skoro nenarážaš na nepriateľov takže tam veľmi dlho vidržíš bez toho aby si umrel na palladium máš velku šancu na zabitie zo straný nepriatelských hráčov prípadne aj vlastneho a preto nikdy nezbieram palladium ani nechodim na pirátske mapy

7. Dwarf pokud nikdy nesbíráš pld a nechodíš na pirátské mapy, jak můžeš vědět, že to je horší?! Navíc tam dřív nebo později stejně budeš muset začít létat kvůli úkolům. Mimoto tam dostaneš za prodej surovin víc kreditů...

Situace na PLD je jiná na všech serverech - někde má ''nadvládu'' jedna firma, to je pak pro tu firmu sestřel velmi vzácný (naopak pokud je člověk v jiné firmě, tak má často utrum, i když často se na pld vůbec nestřílí), ale jsou i servery, kde se to střídá, etc.

8. Dwarf

Dwarf User

ja som predtím chodieval na paladium ale ja som si povedal že viac na tom strácam než zarábam a nepovedal som že som tam nikdý nebol, povedal som že tam nechodim.

9. Dwarf jak jsem psal, pokud jsou na tvém serveru nepříznivé podmínky, tak to má pramalý smysl tam chodit. Zároveň jde o to, že »»MatusMak«« do hry už nechce dávat peníze - aby se boxíkování vyplácelo, musel by si koupit doubly a to je hned 200,-/měsíc...

10. Dwarf

Dwarf User

ja boxikujem bez akykolvek bónusov na PVP mape ten booster nefunguje myslím na pvp mapy viac ako 2 extra energie by nemal furt dostať ale furt to je ako keby sa ten box rovnal 30 palladia

11. Dwarf vážně by sis měl přečíst DarkOrbit Bible CZ - otázky a odpovědi. S doublerem na boxíky bereš na PvP 3EE. Ale pokud chceš boxíkováním sbírat víc EE než na PLD, musíš do bran sypat i vydělané U. Bez doubleru a jenom EE je to nesrovnatelně pomalejší - naprostá ztráta času, to už to jde rychleji na vk...

12. Dwarf

Dwarf User

neni to pomale keby niečo a ja som schopný lietať aj 10 hodín na boxikoch a palladium je riskantne zbierať a dosť keď ťa nezostreli hráč tak sa o teba postará pirát a hráči si narokuju svoje miestočka na paladium vždy na každom servery a keď nejaky hráč tam preleti okolo jeho miestočka a zbiera si tam jeho palládium tak ta okamžite sruši su aj prípadi že ta stači že ta uvidi že iba okolo letíš a už ide po debe i vlastný a to platý na každom servery

13. Dwarf neboj, já vím o čem mluvím, když říkám, že se to liší od serveru. Na CZ2 například - jsem u VRU - momentálně velmi dominantní firmy na PLD a ještě se mi nestalo, že by po mně šel vlastní z jakéhokoliv důvodu.

P.S. to, že na boxících vydržíš 10 h. ještě vůbec neznamená, že to není pomalé. Pokud opravdu stavíš brány jenom z EE, které posbíráš bez PP a doublu, tak tě upřímně lituju:rolleyes: Už to tu trošku začíná smrdět zbytečným dohadováním, takže já už řekl svůj názor na PLD, boxíky i tvůj styl sbírání a nemám víc co dodat.

14. sufuzky

sufuzky User

Určite som aj ja za boxi na pvp alebo na mape x-2. Paládko je v tejto dobe nebezpečne každý tam loví pretože sa tam dobre splnaju ulohy a pokial nemaš aspon full havock tak viac ako pol hodinu tam nevydržíš :( Bez premka je tam zbitočne chodiť pretože opravi na porte su drahé a ked sa máš každu chvílu na zakladni opraviť tak to ani 50EE za hodinu nedáš. Na pvp síce tiež su lovci ale ovela menej ako na pld. A ked pukneš tak za minutu si späť a zbieraš dalej. Ked je na pvp veľa lovcov tak zalez na x-2 a počkaj kým sa to tam skludní. Inak ja dávam na pld. okolo 100-150 ee za hodinu ked mam štastie a dobru skupinu ktorá ma ochráni. Na pvp vyzbieram okolo 50 ee a 5-6k urka a to dokopi okolo 100 ee . S doble boxami samozrejme dvojnásobok okolo 200 ee.

15. |Oromë|

|Oromë| User

PVP boxy sa oplatia len sa doublom, ak ma hrac protokoly a PP, tak to uz sa tam daju zarobit velmi zaujimave sumy.

Palladium je nahrada boxov pre hracov co nechcu investovat do doubla a pod.

16. -FETTY-

-FETTY- User

No já ted zrovna hledám vlákno,kde se zeptat adminů,jestli ví o nějakých změnách v boxech.Předminulý týden sem zbíral s doublem na boxy 50-100EE za hodinu,ted sem rád za 6kousků.

17. sufuzky

sufuzky User

A vidíš niečo v oficiálnych oznameniach? Lebo ja nie ... :rolleyes: takže stále ako po starom. Nemal si proste štastie a nepadalo ti. Ale tak určite okrem EE padá ž boxov aj U muni... takže s toho ti vtedy padalo viacej a z EE menej.

18. -FETTY-

-FETTY- User

pravda,je to o štěstí,jen 3dny lítá jinde a zásoubuje mě Xjedničkou a kreditem.Možná celkem 5hod sbírání za3dny, mám 12K X-1 a kreda nepočítaje.Padají pořád dokola 480,1250,2250 atd

19. No jak to tu pozoruji a tech temat uz tu bylo nekolik,tak se me docela nezda to tvrzeni ze strany BP,ze omezeni boxu bylo zruseno. Ano to co je v boxu je ciste nahodna vec,ale ruku na srdce kdo si dably kupuje kvuli xenomitu a x-1 munici. Nedavno jsem mel take dabl na boxy a at si kazdy mysli co chce,ale to urko a ee se po nejakem case opravdu zmensuje. Je to ciste muj dojem. Samozrejmne koho by to porad bavilo sbirat,tak proste kdyz se me zacne zdat,ze uz to pada min tak jdu delat neco jineho.

20. TRIXT

TRIXT User

Deborka[TVL]: No kdyby jsi vydržel sbírat dál, ono by se to zase vrátilo zpět. Jsou to takové vlny. Podobně je tomu i u losování bran.

*RONIN*VRU tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.