Pár otázok k výbave

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Enriqe-XXX, 13/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. TRIXT

TRIXT User

Enriqe-XXX: Pád Flashplayeru např. v Mozile (FireFox) může být způsoben tím, že ho využíváš jak v herní mapě, tak v základním rozhraní (např. úvodní stránka hangáru, galaktické brány). Přepni se pro jistotu do skylabu, který FP nevyužívá a pak hraj na mapě.

Enriqe-XXX tohle ocenil(a).
  2. Někde tady byla tabulka z EN fóra, ze které vycházelo nejefektivnější klikat po 1 EE a multiplikátor dát hned, jak ti padne.

3. TRIXT

TRIXT User

Enriqe-XXX a PetriCZech™ tohle ocenili.
  4. taky se mi to ted zadarilo, ale ja neumrela, umrel devourer a ja po relogu dostala jen odmenu (celkem mne to nakrklo, pac jsem mela vyplyho peta, ale moje chyba, mam si to hlidat).
    Od toho, co byl na mape tunel pozoruju, ze se litanim na mape ve FF zveda zatez pameti (stejne jako to delo v tunelu). Takze po pulhodine musim refreshovat, jinak mi to rachne. Zkus zmenit prohlizec :)
    Ja ho menit nebudu, jsem konzerva, radsi si budu hlidat ramku.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.