Oznámení Payment

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem †The*Phantom*Menace†, 8/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. rád bych poděkoval BP za neschopnost udržet hru v online provozu,včera jsem měl v plánu koupi 8 milionu Uridia,jelikož to nešlo a nejde ani nyní,rozhodl jsem se končit okamžitě hru,nehodlám již nadále hrát hru která nemá zabezpečení,kterou při každém JPA shodí hackeři,ve hře je milion chyb a BP je neopravuje,jen přidává nové nemysli a ten včerejšek byl vrchol,došla mě trpělivost s hrou co se v jednom kuse buguje a na které hraje 90% hráču na GM a nikdo stím nic nedělá,mějte se tu hezky v této hře co je mrtvá a je jen pro prográmky,ty prachy narvu hezky do jiné hry,kterou neprovozuje BP

hahmaster tohle ocenil(a).
  2. Podle me zadne penize ani nemas je to dalsi zabanovanej rozmazlenec co dostal ban na ucet a ted braci maminko mami :confused:;):p

3. †The*Phantom*Menace† ahoj a už sa nevracaj, dufam že najdeš dokonalu hru kde sa ešte nikdy v živote nestala chybka a ani nikdy nestane, možno by som ti odporučil klasicku windows hru Miny, tam možno nebudu tie tvoje "programky" :D Y*o*D*i*A*k* ma pravdu

4. Kubino

Kubino Guest

Tak hráč sa vyplakal môžme tému uzavrieť :)

Je asi zbytočné vysvetlovať čo je online prostredie, čo je SLA a podobne. Ja len doplním, že hackeri žiadnu hru nezhadzujú lebo im je ukradnutá, to by si ale musel vedieť kto je hacker.

Nič k riešeniu, LOCK

5. Korben

Korben User

Ja neviem. Núti tu niekto niekoho hrať ? Alebo dávať do hry peniaze ? :rolleyes: Bože netrestaj, ale rovno uder.:rolleyes:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.