PC a NET

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem KolisCZ, 31/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. KolisCZ

KolisCZ User

Dobrý den chtěl bych se zeptat mám nový výkony pc 6jader... hra mi jede na 61fps ale když dělám cubikony tak fps klesne třeba na 15 a to samé na spaceballu nevím co s tím myslím si že je to internetem tak žádám o radu např. jaký net si mám pořídit ale PC to určitě není.... děkuji za odpovědi
    s Pozdravem Kolis

2. »OLDBOY«

»OLDBOY« User

Zkus si snížit kvalitu grafiky ve hře na mimimum a uvidíš, jestli to pomůže.

3. KolisCZ

KolisCZ User

nepomůže zkoušel jsem

4. =Marvin=

=Marvin= Guest

KolisCZ cetl jsi FAQ - Co dělat když mi nejde hra? Je tam dost tipu co delat v pripade potizi s chodem hry. Jinak je celkem bezne, ze v situaci kdy se ti na malem prostoru sejde velke mnozstvi prvku, jako prave u cubikonu, pri demaner akci apod., muze to byt pro PC docela zatez. Pocet jader pri DO nehraje roli, protoze flash player pouziva pouze 1.

5. KolisCZ

KolisCZ User

Tak že vše jsem si pročetl a je to na 10000% internetem tak se chci ještě zaptat jaký download a uploud si mám pořídit :) a aby to bylo i přijatelne pro frankfurstke servery :)

6. pajix

pajix User

asi ten,který ti bude v místě bydliště nějaký provozovatel internetu schopen poskytnout v té nejlepší kvalitě.....a ceně, teda jestli je to pro tebe důležité...myslím tu cenu...jinak dotaz co svět neviděl....za ten poslední dovětek se omlouvám...

7. Kubino

Kubino Guest

KolisCZ tak ako aj pri jadrách aj pri upload a download si trošku mimo, hlavná je odozva a stabilita pripojenia, taktiež je lepšie káblové ako v domácnosti tak aj od poskytovateľa (nie satelitné). V tom je základ. Ak si ale potrpíš na tie čísla, ja hrám na tomto a hra ide v pohodke.

oops.eu tohle ocenil(a).
  8. KolisCZ

KolisCZ User

[​IMG] nevím jestli je to správný test co máš ty ale měl by být :) tak co mělo by mi to jet ?

9. |Oromë|

|Oromë| User

KolisCZ download a upload nie su moc dolezite, skor stabilita. Ping mas vysoky,nad 100 nie je dobre, to moze sposobovat problemy.

10. KolisCZ

KolisCZ User

[​IMG] myslíš toto já myslím že je to taky dobrý :)

11. Kubino

Kubino Guest

Mobilne pripojenie vždy kolíše a je menej stabilné, ak máš doma normálny router hrávaj na kábly a bude to v poriadku ak chápeš pojmu online hra a občas pretrpíš nejaký ten vypadok či zakolísanie.

12. [​IMG]

Naposledy upraveno moderátorem: 2/2/15
  13. Kubino

Kubino Guest

Y*o*D*i*A*k* a čo chcel básnik s tými multipostami povedať? o_O

14. Zafod

Zafod User

Asi, že Y*o*D*i*A*k* nemá povolenou, či aktuální javu. ,,Unable to test packet looss,, :D

15. Kubino

Kubino Guest

Autor sa viac neozval.

Zodpovedané, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.