peacemaker pre MMO ?

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem oscarko123, 17/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. oscarko123

oscarko123 User

dobry den chcem sa opytat chcem si kupiť peacemakera teda som firma VRU a chcem ten desing pre VRU aby mi pridal 7% damage :) a bojím sa ho kupiť pretože má napísane toto : Špeciálny design limitovanej edície Goliath len pre tých najvernejších pilotov MMO. Design Peacemaker poskytuje 5% bonus na každý zisk vplyvu a k tomu 7% bonus škôd proti všetkým konkurenčným pilotom!

ževraj pre MMO wat ? možem sa opytat ked si ho kupim a som VRU tak prida bonusy či to je zla tlač ? :) dakujem :)

2. =Marvin=

=Marvin= Guest

oscarko123 nevím kde firemní design chceš koupit, já osobně je v obchodě nevidím, jen v platební oblasti. A tam je popis správný:
    Jinak je to jak se píše ve FAQ, pro každou firmu jeden design.

3. oscarko123

oscarko123 User

občas skočí v obchode kukni si občas :)
    takže tam ho kupim a nemám sa ničoho báť som VRU peacemaker je pre VRU :) okej ?

4. JZD

JZD User

To tam skáče náhodně občas je tam Peacemaker občas Goal,Referre,Kick atd. stačí furt obnovovat stránku v obchodě s desingny a kontrolovat co tam přibylo :) též tomu nerozumím :)

5. =Marvin=

=Marvin= Guest

Tak zkoušel jsem obnovovat stránku, a opravdu po chvíli vyskočil Referee design, po dalším už tam nebyl. No nevím, řekl bych že je to chyba, a ukazovat by se neměly, zvlášť když se dají vyvolat takovýmto způsobem..
    Ale jinak ano, Peacemaker je pro VRU.

6. JZD

JZD User

oscarko123 tohle mám ja napsané v obchodě takže nevím :)
    Peacemaker
    Speciální limitovaná edice – design Goliath jen pro ty nejvěrnější piloty VRU. Design Peacemaker poskytuje 5% bonus k veškerým ziskům vlivu a k tomu navíc 7% bonus k poškození způsobovanému všem nepřátelským pilotům!

7. oscarko123

oscarko123 User

dik ja tam mam MMO :)

8. |Oromë|

|Oromë| User

oscarko123 Jednoducho je chyba v popise, u kazdeho dizajnu je napisane mmo, no samozrejme sovereign je pre eic, peacemaker pre vru a vanquisher pre mmo.

Staci sa riadit podla farby firmy a nemozes sa pomylit. ;)

9. oscarko123

oscarko123 User

jasné Ďik nemám už dotazy možte dať lock :)

10. =Marvin=

=Marvin= Guest

Zodpovězeno a uzavřeno, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.