perma ban

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Darth_Štófi, 19/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Prosim vás cca před rokem a půl mi byl zablokován účet na stálo za naprostou blbost. Kdyby ten ban byl jen na určitou dobu tak to beru ale permanentní ban mi přijde trochu moc. Když jsem psal na podporu tak mi sdělili že to odblokovat nejde. Tahle hra je oproti jiným prohlížečovkám co se týče hratelnosti daleko před ostatními, ale neříkejte mi že nezvládnou takovouhle banalitu kterou umí i u The West. Je možné se nějak k účtu ještě dostat?

2. Korben

Korben User

Nie nieje. Ak je raz daný permaban, tak je to záverečná a odbanovanie nieje možné.

Cruenta†Ultionem tohle ocenil(a).
  3. StalkerSvK

StalkerSvK User

Ak sa nemýlim skript označí daného hráča ktorý sa správa inak ako ostatný a trocha si ho preveruje či hrá on ? :D , neviem presne čo za systém to robí :)

4. Tak jo končim a jdu hrát něco pořádného

5. Korben

Korben User

Uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.