Návrhy Perma bany pro "nepoctivce"

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Altlantis, 15/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
?

Chcete aby potvrzený uživatelé podpůrných prográmků měli hned po 1 použití perma ban?

1. Ano

66.7%
  2. Ne

33.3%
  3. Je mi to jedno

0 hlasy(ů)
    0.0%
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Altlantis

Altlantis User

Zdravím kolegové piloti..Napadl mě takový návrh.Jelikož je tady pořád spousta "hráčů" co nehrajou podle pravidel,dávám teda návrh aby hned po prvním použití programu byli okamžitě zabanováni na neurčito,né pouze na dobu určitou..Protože po ukončení banu,mají výbavu a vše zase jako předtím..Takže si dají akorát pauzu ale nic víc se jim nestane

Proč ANO?
    Hráči-Větší klid na mapách a možnost opravdu čestné a zábavné hry
    Klany-To samý jako hráči
    BP-Utvrzení dobrého jména a spokojenost svých hráčů

Proč NE?
    Hráči-Podvádíš,prostě končíš
    Klany-Pokud mají ve svých řadách podvodníká,přijdou o člena(dobré jméno klanu)
    BP-Pravděpodobně trvalá ztráta některých platících hráčů

ps: doufám že to adminy hned neuzavřou....

Naposledy upraveno: 15/3/15
  2. keby si troska cital forum zistil by si ze uz JE BAN hned po prvom zisteni :)

3. Altlantis

Altlantis User

Hmm toto téma teda uzavřít..Já to na forku hledal a nenašel..Proto ten návrh..A hlavně dnes sem viděl další dva co byli nachytaný a hrajou si vesele s full účty..Z toho prostě nervy prasknou každýmu kdo chce poctivou hru

Naposledy upraveno: 15/3/15
  4. Drift1

Drift1 User

Ti co létají byli slušní v 72 hodinovém taktu co byl k dispozici...bohužel se jich nezbavíme...jinak je zbytečné řešit něco co hned zablokují.

5. =Marvin=

=Marvin= Guest

O *** usery se stará systém a jsou potrestani trvalou blokaci hernich uctu.
    Cili zbytecny navrh, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.