Chyby PET chyba lokalizátoru nepřátel

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Pᗣᗧ•••Nαrcis••, 18/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj

Chcem upozorniť na chybu. Mám zapnutý PET a pri vyhľadaní Ice Meteorit ho nájde normálne ALE keď sa už zjaví ďalší, tak musím PET-a vypnúť a znova zapnúť, pretože inak sa neaktualizuje zoznam NPC v lokalizátore.

CZ3
    160 998 322

Naposledy upraveno: 18/12/15
  2. Korben

Korben User

Mapa , server, ID ????
    Ak by si bol nováčik na fóre, tak sa nečudujem.:rolleyes:

3. Mapa ktorákoľvek. Server a ID v poste sú :)

4. Korben

Korben User

Keď som odosielal príspevok, tak tam neboli. ;)

5. No upravoval som to a rozdiel v úprave a tvojím príspevkom je až 5 minút tak som si myslel že si si to len nevšimol. Ale to je jedno snáď som pomohol a aspoň sa to hádam niekedy opraví.

6. Korben

Korben User

No ešte nevieme či nejaká chyba je, najprv sa musí všetko overiť, spísať a odoslať.

7. Ja by som chcel tiez oznamit chybu v lokalizatore surovín, na mapách X-4 prometium nieje ale, vo vybere lokalizatora ho ukazuje.

CZ3
    162659482

8. S tím lokarizátorem v Pet na Ice meteorid :) Všiml sem si, že jakmile se objeví na mapě hláška..Ve Vaší blízkosti se objevil ICE Meteorid rychle znič ho, tak pokud mám Pet zapnutý v konfě s lokarizátorem a najedu na seznam Npc, taky mi ho neukáže. Ale zjistil sem, že se nemusí nutně vypínat/zapínat Pet, ale stačí přehodit konfu tam a zpět a pak se v seznamu Npc Ice ukáže a nebo pokud mám nastavené vyhledávání Ice meteoridu už z předchozího hledání, zůstává aktivní stále, nebo proskočit bránou tam a zpět..ale po hlášce, že je v mé blízkosti Ice, tak pokud mám zapnutý Pet s lokarizátorem, prostě se do toho seznamu nenačte, i když už je asi na mapě, v tom bude asi ta chyba.(možná se načte až po nějaké době, nezkoušel sem, ale Ice už na mapě je a v seznamu ne)

9. Drift1

Drift1 User

Diskuze FAQ: P.E.T. 10 Není za co.No co se tohoto týká tak to mohu potvrdit.Po objevení se nového meteorita musím taky peta vypnout a zapnout.[​IMG]75361957 CZ2

10. Vždycky to tak bylo. Jak píše Lord_Scorpion: nemusíte PETa rovnou vypínat => zapínat, ale stačí přehodit konfy. Tím se vám to aktualizuje a dané NPC na mapě se načte, popř. dané NPC ve vyhledávání nechat a nemusíte pak přehazovat konfy nebo vypínat => zapínat PETa. Pokud vím, tak takhle to funguje celou dobu. Jen vám to teď začalo vadit :D

11. Drift1

Drift1 User

Musím ti oponovat.Ano přehozením konfigurace se to chytí ale ne vždy.Když nechám meteorita kliknutého ve vyhledávači tak než zjistí že někde na mapě je tak už je dole.Nemyslím tím dobu než k němu doletím.Stál jsem na základně na kraji a objevil se kousek odemně no milý pet mi ho nahlásil až když měl HP na nule.

12. Drift1 Nevím nu :) Měl sem Ice Meteorida zapnutého ve vyhledávači Peta ještě z předchozího sestřelu, ukázala se hláška, že je na mapě, vyskočil náhodou kousek ode mě, jak sem prolétal a pet mi ho okamžitě zaměřil :)

Ps: Ale nestihl sem se mrknout, zda už svítil v seznamu Npc, to byl ten hon za prvním náklikem a sestřelem a sehnat volný kus bylo o nervy:D

13. |Oromë|

|Oromë| User

No ja neviem ci je tam vobec daka chyba, odjakziva tak ukazuje vsetky nahodne sa objavujuce NPC, nie len ice.

Ono totiz ak mate zamerany ice a puknete ho, potom priletite na port a prepnete konfu, tak vam logicky vyhodi chybu lebo na mape ziadny ice nie je. Osobne PETku vzdy po puknuti ice okamzite vypinam, setrim palivo a nemusim riesit podobne veci.

Pᗣᗧ•••Nαrcis•• btw. Zoznam sa nemoze sam aktualizovat ked na mape pribudne nove npc, vzdy je nutne lokarizator zapnut nanovo, inak sa nema ako aktualizovat.

PetriCZech™ tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.