PING a JITTER

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem sтяapo, 5/1/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sтяapo

sтяapo User

[​IMG][​IMG]
    takze toto je moj ping a jitter k dnesnemu dnu ... tieto hodnoty sa dost kolisaju vcera som mal ping na tejto istej stranke (vecer) 61 a jitter nejakych 40 co je dost biedne .... ja mam takyto problem ze v nasej dedine mam iba jedneho poskitovatela internetu a je to sukromnik... jak mu mam vysvetlit aby mi znizil ping?

2. Korben

Korben User

Test si mal robiť na server Frankfurt. Okrem problémov s pripojením máš problém aj s javov a preto ti nezmeralo stratu packetov. Tak že si skontroluj aj to či máš aktuálnu javu. Ďalej ak si pripojený cez wifi , tak sa skús pripojiť cez kábel, lebo aj wifi pripojenie môže spôsobovať kolísanie pripojenia.
    Tak isto to vo večerných hodinách môže spôsobovať počet pripojených užívateľov, ale to by si musel riešiť len s poskytovateľom internetu.

3. sтяapo

sтяapo User

ja len som sa chcel spytat ze co mam poskitovatelovi povedat aby mi znizilo ping ze co sa ma zrychlit lebo ked mi zrichli download akosi mi to nepomoze

4. Korben

Korben User

sтяapo To sa musíš opýtať poskytovateľa internetu čo sú schopný urobiť pre to aby si mal stabilnejší internet.

5. sтяapo

sтяapo User

òk dakujem avsak verim ti ze by si velmi nechcel byt mnou mam download 200 niekedy vsak taha 30kb/s a niekedy 400 a to som uz raaaad :D inac s pingom je to dost biedne CS sa neda ani poriadne zahrat lebo ma vyhodi zo serveru totizto tu nebyvam velmi dlho a iny poskytovatel tu nieje dnees som mu volal ze sa pokusi splnit moju ziadost tak som zvedavy ... mozes LOCKnnut a dakujemm

6. Zeus

Zeus Guest

Příště bez nápovědy na uzavírání,děkuji.

Vyřešeno,uzamčeno LOCK!!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.